ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
BeZGiN
Kullanıcı Grubu:
Forum Özel Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
251
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Son Ziyaret:
22 Mart 2021 14:46
Toplam Mesaj:
1167 [0.23 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:
BİLGİLER
Ad Soyad:
Hakan Cici
Doğum Tarihi:
24 Ocak 1976
İl:
Ankara
Meslek:
Bilgi İşlem (IT)
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:
İMZA
[b]Hakan CİCİ[/b]
[url=https://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=12733&FID=17&PR=3]Forum Kuralları[/url]
SON 10 MESAJI
Resim Yükleme Sorunu
[QUOTE=mrah]
Hocam burda bir mantik hatasi yok mu? Forumdaki bir cok paylasim icerisinde resimler kayboluyor. Kullanicinin yukledigi resimleri silme gibi bir yetkiye sahip olmasi bence cok mantik disi bir hareket. Bilmiyorum geziyormusunuz fakat soyle forumun eski konularina bir goz atin. Resimlerle ilgili anlatimlar olan yada tanitim konularinin icerigi olsun bir cogu cöp hale gelmis. Yani siz bana bu yetkiyi veriyor ve uzerine limitlendirme yapiyorsaniz ben yarim cok fotograf paylasiyorum diye kotam dolacaksa ve eski resimleri silmek zorunda kalacaksam bu resimleri paylastigim konularda neredeyse çöp hale gelecek. Amacimiz icerigi bozulmadan koruyabilmekse bu konuda daha iyi bi calisma yapmaniz lazim. Cunku forumdaki eski konularin hepsi rezil bir durumda, resimli anlatim iceren konularin hic birinde resim yok ve bu tarz bir mantikla gidilirse bu durum hic bir zaman sona ermeyecek gibi gorunuyor.[/QUOTE]
Eski konularda ki resimlerle alakalı bir yanlışınız var. İlk önce onu düzeltelim. Özel üye olarak bildiğinizi farz ediyordum. Eski konularda ki sorun sanırım gözünüzden kaçmış fotoğraf serverımız da yaşanan problemden dolayı kaynaklandı. Ayrıca üye forumu kullanmayıp farklı sitelere yüklediği resim, yüklenen siteden kalkınca doğal olarak buradan da kalkmaktadır. Fotoğraf serverımız ayrı olduğu için tekrar yeni bir çalışma yapmaya gerek yok. Üyelerin kota sınırlaması da kaldırılmış. Bunu da ben kaçırmışım. Sanırım bu açıklamalar tatmin edecektir sizi.
Keyfili hobiler.
[QUOTE=Ariv]
Fotoğrafın boyutunu bu site aracılığıyla küçültüp tekrar dener misiniz ?
http://optimizilla.com/tr/[/QUOTE]
Bu arada küçültmenize gerek yok, sistem kendisi yapmaktadır.
[QUOTE=mrah]
Hocam burda bir mantik hatasi yok mu? Forumdaki bir cok paylasim icerisinde resimler kayboluyor. Kullanicinin yukledigi resimleri silme gibi bir yetkiye sahip olmasi bence cok mantik disi bir hareket. Bilmiyorum geziyormusunuz fakat soyle forumun eski konularina bir goz atin. Resimlerle ilgili anlatimlar olan yada tanitim konularinin icerigi olsun bir cogu cöp hale gelmis. Yani siz bana bu yetkiyi veriyor ve uzerine limitlendirme yapiyorsaniz ben yarim cok fotograf paylasiyorum diye kotam dolacaksa ve eski resimleri silmek zorunda kalacaksam bu resimleri paylastigim konularda neredeyse çöp hale gelecek. Amacimiz icerigi bozulmadan koruyabilmekse bu konuda daha iyi bi calisma yapmaniz lazim. Cunku forumdaki eski konularin hepsi rezil bir durumda, resimli anlatim iceren konularin hic birinde resim yok ve bu tarz bir mantikla gidilirse bu durum hic bir zaman sona ermeyecek gibi gorunuyor.[/QUOTE]
Eski konularda ki resimlerle alakalı bir yanlışınız var. İlk önce onu düzeltelim. Özel üye olarak bildiğinizi farz ediyordum. Eski konularda ki sorun sanırım gözünüzden kaçmış fotoğraf serverımız da yaşanan problemden dolayı kaynaklandı. Ayrıca üye forumu kullanmayıp farklı sitelere yüklediği resim, yüklenen siteden kalkınca doğal olarak buradan da kalkmaktadır. Fotoğraf serverımız ayrı olduğu için tekrar yeni bir çalışma yapmaya gerek yok. Üyelerin kota sınırlaması da kaldırılmış. Bunu da ben kaçırmışım. Sanırım bu açıklamalar tatmin edecektir sizi.
Keyfili hobiler.
[QUOTE=Ariv]
Fotoğrafın boyutunu bu site aracılığıyla küçültüp tekrar dener misiniz ?
http://optimizilla.com/tr/[/QUOTE]
Bu arada küçültmenize gerek yok, sistem kendisi yapmaktadır.
Resim Yükleme Sorunu
Merhaba, belki şahsınıza ait fotoğraf kapasitesi dolmuş olabilir. Eski fotoğraflarınızdan silerek tekrar dener misiniz?
Merhaba, belki şahsınıza ait fotoğraf kapasitesi dolmuş olabilir. Eski fotoğraflarınızdan silerek tekrar dener misiniz?
Yavru Yemleme
Merhaba, [URL=https://www.akvaryum.com/Forum/akvaryumu_kirletmeden_basit_yavru_yemleme_yontemi_k762390.asp]buradaki[/URL] yöntemi otçul olarak yetişkin balıklarınız da ki yemleri kullanabilirsiniz.
Merhaba, [URL=https://www.akvaryum.com/Forum/akvaryumu_kirletmeden_basit_yavru_yemleme_yontemi_k762390.asp]buradaki[/URL] yöntemi otçul olarak yetişkin balıklarınız da ki yemleri kullanabilirsiniz.
Sep-art Artemia Teknolojisi Inceleme
[QUOTE=celalabay]
Sep-Art teknolojisi şu an iki firmanın kullandığı ve ciddi sonuçlar elde edilen bir teknoloji. Artemia yumurtaları özel bir süreçten geçirilerek elektro manyetik alan ile kaplanıyor. Bu manyetik alan sayesinde, yumurtaların kabukları manyetik alan kazanmış oluyor. Mıknatıslar da bu kabukları çekebiliyor olması sebebi ile çok kolay bir şekilde kabuklar toplanabiliyor.
Mıknatısımız,
[IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/130008/20150814_215301_resized.jpg[/IMG]
Ve son olarak da sonuç için fotoğraf..
[IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/130008/20150814_215345_resized.jpg[/IMG]
[/QUOTE]
Neodyum muknatıs bulamayanlar için aşağıda resimi görülen perde tutucu/mandalların mıknatıslarını (Sep-art Artemia) kullanabilirsiniz. Tecrübe ile sabittir.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/118476/191120162320401.jpg[/IMG]
[QUOTE=celalabay]
Sep-Art teknolojisi şu an iki firmanın kullandığı ve ciddi sonuçlar elde edilen bir teknoloji. Artemia yumurtaları özel bir süreçten geçirilerek elektro manyetik alan ile kaplanıyor. Bu manyetik alan sayesinde, yumurtaların kabukları manyetik alan kazanmış oluyor. Mıknatıslar da bu kabukları çekebiliyor olması sebebi ile çok kolay bir şekilde kabuklar toplanabiliyor.
Mıknatısımız,
[IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/130008/20150814_215301_resized.jpg[/IMG]
Ve son olarak da sonuç için fotoğraf..
[IMG]http://foto.akvaryum.com/fotolar/130008/20150814_215345_resized.jpg[/IMG]
[/QUOTE]
Neodyum muknatıs bulamayanlar için aşağıda resimi görülen perde tutucu/mandalların mıknatıslarını (Sep-art Artemia) kullanabilirsiniz. Tecrübe ile sabittir.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/118476/191120162320401.jpg[/IMG]
Akvaryum Hobisi Hakkında Bilgi
Öncelikle hoş geldiniz. Başlamadan önce aşağıda linkini verdiğim konuyu inceleyip daha sonra da aklınıza gelen sorular için forumda arama yöntemini kullanarak istediğiniz konulara erişebilirsiniz.
[URL=https://www.akvaryum.com/Forum/yapilan_hatalar_ve__a_dan_z_ye_tank_kurulumu_k646490_sn1.asp]A dan Z ye Tank Kurulumu[/URL]
[URL=https://www.akvaryum.com/Forum/search_form.asp] Arama[/URL]
Öncelikle hoş geldiniz. Başlamadan önce aşağıda linkini verdiğim konuyu inceleyip daha sonra da aklınıza gelen sorular için forumda arama yöntemini kullanarak istediğiniz konulara erişebilirsiniz.
[URL=https://www.akvaryum.com/Forum/yapilan_hatalar_ve__a_dan_z_ye_tank_kurulumu_k646490_sn1.asp]A dan Z ye Tank Kurulumu[/URL]
[URL=https://www.akvaryum.com/Forum/search_form.asp] Arama[/URL]
Akvaryum Fiyat
Bölgesel cam fiyatlarına göre 30-35 TL gibi bir rakam tutar silikon dahil.
Bölgesel cam fiyatlarına göre 30-35 TL gibi bir rakam tutar silikon dahil.
Isıtıcı Sürekli Açıkmı Olmalı?
Ankara için güncel birim fiyat (tek zamanlı her zaman avantajlı benim için) 0,22102 krş. Tabi bu rakamla birlikte genel toplama TRT Payı, Enerji fonu, Elek. Tük.Ver., KDV, Dağıtım bedeli (illere göre değişkenlik gösterir) gibi rakamlar da unutulmamalıdır.
Ankara için güncel birim fiyat (tek zamanlı her zaman avantajlı benim için) 0,22102 krş. Tabi bu rakamla birlikte genel toplama TRT Payı, Enerji fonu, Elek. Tük.Ver., KDV, Dağıtım bedeli (illere göre değişkenlik gösterir) gibi rakamlar da unutulmamalıdır.
🧿 En Güzel Fotoğraflarınızı Gösterin
[QUOTE=Yusuf Tanrıverdi]
Afra Hara
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/136158/171120160147301.jpg[/IMG][/QUOTE]
Hala içimde bir yerler de bu türden kesitler kalmıştır.
[QUOTE=Yusuf Tanrıverdi]
Afra Hara
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/136158/171120160147301.jpg[/IMG][/QUOTE]
Hala içimde bir yerler de bu türden kesitler kalmıştır.
Anadolu Pet Duyuru (tetra Proline)
[QUOTE=Anadolu Pet]Değerli akvaristler,
Daha önce tarafımıza yapılan talepler doğrultusunda başlatılan araştırmalar ve incelemelere istinaden konuyu Tetra yetkilileri ile görüştük. Yetkililerden gelen açıklamalarda; Proline ısıtıcıların bazı serilerinde hata olduğu fakat bu hatanın tüm serileri kapsamadığı belirtilmiştir. Yine de değişim talebinde bulunacak müşterilerimiz için Tetra’nın Almanya’da uyguladığı aksiyon planını, yetkililer ile ortak bir paydada buluşarak Türkiye’de uygulama kararı aldık.
Bu doğrultuda, müşterilerimizin Proline ısıtıcılarını aşağıda belirtilen adrese gönderimini sağladıkları takdirde istedikleri herhangi bir Tetratec ürünü olan APS Hava Motoru ve HT Isıtıcılardan birini talep edebilecektirler. Piyasadaki farklı fiyat politikalarına maruz kalmış müşterilerimizi de düşünerek, hiçbir haksızlığa mahal vermemek amacıyla Proline ısıtıcıların değerleri, perakende fiyatları üzerinden hesaplanacaktır. ( Perakende fiyat listesini aşağıda bulabilirsiniz. )
Değişimi talep edilecek ürünün değeri, daha önce satın alınan Proline Isıtıcıdan fazla olması takdirde; müşterilerimiz oluşan farkı ödemekle yükümlüdür. Eğer talep edilen ürün Proline Isıtıcıdan daha düşük bir fiyatta ise arada oluşacak farkı firmamız Tetramin balık yemi ile karşılayacaktır. Örn; perakende değeri 111,00 TL olan Proline 200 W ısıtıcısını, APS 400 Hava Motoru ile değiştirmek isteyen müşterimiz; fiyatı 135,00 TL olan APS 400 Hava Motorunu alabilmek için aradaki 24,00 TL’lik farkı ödemek durumundadır.
Müşterilerimizin taleplerini karşılayabilmemiz amacıyla; satın aldıkları Proline ısıtıcılarını faturalarıyla birlikte yetkili teknik servisimize getirmeleri ya da göndermeleri rica olunur.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/118476/171120162145061.jpg[/IMG]
İletişim Bilgileri
Yetkili : Ali KUTLU
Adres : Caferağa, Şair Nefi Sok. Kozlar Apt. No:24, 34710 Kadıköy/İstanbul
Tel : 0216 346 34 67[/QUOTE]
Konunun buraya gelmesinde süreci takip eden forum üyelerimize teşekkür ederiz.[EDIT]BeZGiN,2016-11-18 00:28:02[/EDIT]
[QUOTE=Anadolu Pet]Değerli akvaristler,
Daha önce tarafımıza yapılan talepler doğrultusunda başlatılan araştırmalar ve incelemelere istinaden konuyu Tetra yetkilileri ile görüştük. Yetkililerden gelen açıklamalarda; Proline ısıtıcıların bazı serilerinde hata olduğu fakat bu hatanın tüm serileri kapsamadığı belirtilmiştir. Yine de değişim talebinde bulunacak müşterilerimiz için Tetra’nın Almanya’da uyguladığı aksiyon planını, yetkililer ile ortak bir paydada buluşarak Türkiye’de uygulama kararı aldık.
Bu doğrultuda, müşterilerimizin Proline ısıtıcılarını aşağıda belirtilen adrese gönderimini sağladıkları takdirde istedikleri herhangi bir Tetratec ürünü olan APS Hava Motoru ve HT Isıtıcılardan birini talep edebilecektirler. Piyasadaki farklı fiyat politikalarına maruz kalmış müşterilerimizi de düşünerek, hiçbir haksızlığa mahal vermemek amacıyla Proline ısıtıcıların değerleri, perakende fiyatları üzerinden hesaplanacaktır. ( Perakende fiyat listesini aşağıda bulabilirsiniz. )
Değişimi talep edilecek ürünün değeri, daha önce satın alınan Proline Isıtıcıdan fazla olması takdirde; müşterilerimiz oluşan farkı ödemekle yükümlüdür. Eğer talep edilen ürün Proline Isıtıcıdan daha düşük bir fiyatta ise arada oluşacak farkı firmamız Tetramin balık yemi ile karşılayacaktır. Örn; perakende değeri 111,00 TL olan Proline 200 W ısıtıcısını, APS 400 Hava Motoru ile değiştirmek isteyen müşterimiz; fiyatı 135,00 TL olan APS 400 Hava Motorunu alabilmek için aradaki 24,00 TL’lik farkı ödemek durumundadır.
Müşterilerimizin taleplerini karşılayabilmemiz amacıyla; satın aldıkları Proline ısıtıcılarını faturalarıyla birlikte yetkili teknik servisimize getirmeleri ya da göndermeleri rica olunur.
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/118476/171120162145061.jpg[/IMG]
İletişim Bilgileri
Yetkili : Ali KUTLU
Adres : Caferağa, Şair Nefi Sok. Kozlar Apt. No:24, 34710 Kadıköy/İstanbul
Tel : 0216 346 34 67[/QUOTE]
Konunun buraya gelmesinde süreci takip eden forum üyelerimize teşekkür ederiz.[EDIT]BeZGiN,2016-11-18 00:28:02[/EDIT]
SON MESAJLAR
- Walstad Akvaryum Orhan76, 09:55
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bu Tankta Çift Kribensis Olurmu? bendeniztayfun, 09:30
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - İstanbul Anadolu Yakası Co2 Dolumu,fiyat Bilgisi emrbrcn, 09:09
Işık CO2 ve Ekipmanlar - Erkek Mi Dışı Mi Cyber_Scout, 03:41
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Lepistes Balığımda Hastalık Veya Yaralanma İsmail_96965, 02:28
Hastalıklar ve İlaçlar - Bitki Ne Ekebilirim Cyber_Scout, 01:37
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - 45x45x45 Betta Akvaryumu Cyber_Scout, 01:12
Yeni Üye Forumu - Beyaz Benek İçin En Etkili Çözüm ? Cyber_Scout, 00:24
Yeni Üye Forumu - Türkiye, Samsun, Kürtün Çayı Biyotopu (bitmedi :d) Tustwis, 22:48
Akvaryum Tasarımı ve Dekorasyonu - Balık Önerisi Kurafindux, 22:35
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Lepistes Üretimi Karahanlı, 22:32
Yeni Üye Forumu - Akvaryum İçinde Fanus: Hem Estetik Hem İşlevsel Cyber_Scout, 22:26
Yeni Üye Forumu - Lepistes Yavruları Ne Zaman Ana Tanka Bırakılmalı ? 2wing, 22:22
Canlı Doğuranlar - Emreemin Güvenilir Midir ozelturlepistes, 22:05
Akvaryumcu Önerileri ve Duyuruları - Kan Kurdu Eriyip Tekrar Dondurulur Mu? Cyber_Scout, 21:58
Malzemeler ve Yemler Forumu - Lepistes Yavruları Cyber_Scout, 21:54
Yeni Üye Forumu - Kabuksuz Artemiayı Çıkarmayı Deneyen Var Mı? 2wing, 21:34
Yeni Üye Forumu - Yeni Betta Yavruları Ve Tank Günlüğü NotEvenBeginner, 17:57
Akvaryum Tanıtımı - Elektrikler Gitti YigitKuzey, 17:22
Yeni Üye Forumu - Yeni Eklediğim Ateş Kafalar emreyz, 16:09
Yeni Üye Forumu - İlk Akvaryum Deneyimim atakanaydin, 15:32
Akvaryum Tanıtımı - Karma Tür Tetra Akvaryumu Sorunları Cyber_Scout, 15:24
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Yeni Dış Filtre Önerisi mutlubaba, 14:53
Filtreleme Seçenekleri - Akvaryum Temizliği Ve Berraklığı MasterChiefHakan, 14:40
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Red Terorr Akvaryumu YigitKuzey, 14:05
Yeni Üye Forumu - Oscar Balığım Bu Akvaryumda Daha Ne Kadar Büyür?* Japonseven, 13:16
Akvaryum Bilimi - 🏆 En İyi Güncel Üst Seviye Filtre Malzemeleri Hoppala, 12:21
Filtreleme Seçenekleri - Karides Mesutoviç, 11:54
Omurgasızlar - Hasta Beta Balığı MasterChiefHakan, 11:37
Yeni Üye Forumu - Lepistes Kuyruğunda Delik Xelpid, 11:10
Yeni Üye Forumu - Akvaryum Tanıtımı - 30x30x30 Japonseven, 10:53
Akvaryum Tanıtımı - Filtre Orhan76, 10:32
Yeni Üye Forumu - Hobide Yeniyim MasterChiefHakan, 10:26
Yeni Üye Forumu - Apistogramma Set :) AtlasPoyraz, 10:14
Akvaryum Tanıtımı - Yeni Tür Tanıtımı... hemichromis Exsul. onuribrahim, 09:30
Nadir Tür Gördüm - Büyümeyen Lepistes Yavrusu ++++, 07:02
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Hangi Tür Bitki Ve Kök Kullanmalıyım Cyber_Scout, 02:35
Yeni Üye Forumu - Beta Balığı Taha Yanık, 02:26
Yeni Üye Forumu - Bu Beta Dışı Mi Erkek Mi Anlamadim Taha Yanık, 02:23
Cinsiyet ve Tür Belirleme - Melek Balığı Agresiflik bendeniztayfun, 01:00
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Bunu Nasıl Çözerim bendeniztayfun, 00:45
Hastalıklar ve İlaçlar - Görsel Olarak En Güzel Moss? Aguamentist, 00:28
Bitki Türleri ve Bakımı - Kumu Kaplayan Yosun MKayra, 00:21
Akvaryum ve Tür Tavsiyesi - Power Led Yaptırmak İstiyorum Jotunheim, 00:11
Aydınlatma - Akvaryumda Yabancı Canlı hoddog, 00:02
Bitkili Akvaryum Canlıları - Adi Salyamgozdan Arındırma 2wing, 22:13
Yeni Üye Forumu - 200lt Zebra Akvaryumu Yeni Evinde Hsrt, 21:55
Akvaryum Tanıtımı - Lepisteslerim Doğum Yapacak İsmail_96965, 20:57
Yeni Üye Forumu - İlk Akvaryumumu Kurmak İstiyorum İsmail_96965, 20:54
Yeni Üye Forumu - 300 Lt Akvaryum Kurulumu MehmetKaan, 20:47
Orta ve Kuzey Amerikan Cichlidleri
GÜNCEL 100 TANITIM
SON İLANLAR
- Fx 5 Pervane Arıyorum mutlubaba 10:18
- Microfex Canlı Garantili Gönderim Rafayel 09:40
- Eheım 2211 Pervane Sıfır Bora Bey 09:34
- Oase Optimax 1000 Sump Motoru Bora Bey 09:34
- İthal Akvaryum 80 Cm Mobilyalı FrkMbuna 09:15
- 100 Adet Saulosi (şehir Dışı Gönderim Vardır) FrkMbuna 09:15
- Albino Full Red Lepistes FrkMbuna 09:15
- İsta 3in1 Co2 Difüzör Yedek Seramik osmandbnl 09:10
- 2 Li İçten Sumplu Set ozkan.06 09:08
- Balık Yavruluğu - Akvaryum Malzemeleri - Teraryum karidesrehberi 08:57
- Caridina Karidesler İndirimli Fiyat karidesrehberi 08:57
- Anubias - Bucephalandra - Moss Çeşitleri karidesrehberi 08:57
- Fanlı Akvaryum Soğutma Termostatlı karidesrehberi 08:57
- Grindal Set Ve Mikrofex AtlasPoyraz 08:14
- Hongsloi Süper Red - Cacatuoides Triple Red German AtlasPoyraz 08:14
- Osmos Ve Muhtelif Malzemeler Formicasmind 06:55
- Microfex Kültürü sefailgaz 06:34
- Akıllı Priz Cata sefailgaz 06:34
- Aquael Tetra 5 Adet Isıtıcı sefailgaz 06:34
- Bitki Çeşitleri emreemin 02:46
- Bitki Gübre Seti Satış Ve Destek emreemin 02:46
- Armatür Powerled Ölçülerinize Göre Destek Verilir emreemin 02:46
- Bitkili Akvaryum Balıkları emreemin 02:46
- Akvaryum Yem Çesitleri emreemin 02:46
- Neolamprologus Caudopunctatus Çiftler Özşahin 02:25
- Cyprichromis Leptosoma Kitumba Özşahin 02:25
- Basit Tür Başlangıç Bitkileri GOLDFISH 02:06
- Çizgili Ve Altın Elma Salyangozu GOLDFISH 02:06
- Özel Tür Lepistes, Karidesler, Vatoz, Bitkiler reano 01:42
- Sıfır-ucuza Seachem De Nitrate Dış Filtre Malzemes asliaral 01:08
- Atahualpa F1 & Cacatuoides & Candidi HarunYILDIRIM 00:47
- Akvaryum Ve Malzemeleri AquaPuella 00:36
- 2.67 Tüp Furcifer 23:59
- Dennerle Akvaryum Furcifer 23:59
- Digital Termostatlı Sogutucu İkili Fan Furcifer 23:59
- Creaqua Nano Elit Furcifer 23:59
- Katil Salyangoz bilkan 23:10
- Diy Gübreler Kargo Bedava Bitkiler, Balıklar reano 22:59
- Astronot Black Ve Koiler piranhabull 22:38
- Lda 16 Düz Ve Siyah Tül sirhill 22:03
- Hediye Velifera/kılıçkuyruk MertSoyumert 21:56
- Saz Bitkisi Furkann 21:42
- Un Kurdu ( Canlı Yem) Furkann 21:42
- L144longfin Mavi Göz Ve Siyah Tül Vatoz Çiftleri ertcavdar 21:18
- Akvaryum Ürünleri Toplu Satış vedat79 19:03
- Pleksi Seyyar Sump 25x12x38cm Arıyorum Ladres 18:42
- Kırmızı Gül(ludwigia Rubin)/cryptocoryne ballantines 18:41
- Cardinal Tetra Ve Ember Tetra yagiz.sonmez 18:38
- Lepistes Red Tuxado Koi Ve Ramshorn Salyangoz yagiz.sonmez 18:37
- Kusursuz Anubiaslar/java Fern ballantines 18:37
KULLANICILAR
- 75 Online Kullanıcı, 42 Üye
Online Kullanıcılar
darkaura,
FatihSen,
mar76,
Orhan76,
Smokie,
sachkeen,
hasancn,
FrkMbuna,
Aqualandakvaryum,
EKAR,
Hidro Dinamik,
xfuriousx,
Mahir06,
karidesrehberi,
Hobi2626,
Aguamentist,
Murat27,
Taha Yanık,
osmandbnl,
Sametk,
Keyif,
ciways,
muzunman,
emrepablo11,
GokKurt,
GErgun,
Musa909,
ufukkisikk,
JujuSeri,
NotEvenBeginner,
sadrazamm,
memetfaik,
KartalŞafak,
emrbrcn,
urzais,
karahanli,
gattar5050,
ArifhbsAquatics,
Sercioo,
Oquanus,
zgrcskn,
Mental Health_qeer,
ozkan.06,
FORUM İSTATİSTİKLERİ
- 3,797,668 Mesaj
- 408,613 Konu
- 91 Forum
- 145,128 Forum Üyesi
- 1,466 Özel Forum Üyesi
- 29 Kıdemli Akvarist
- 1,941 Dün Giriş Yapan Üye
Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.