Kerevitim ve Kiraz Karidesler(Fikir Verin)
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2013 13:57
Beyaz Ameriken Kereviti karides akvaryumda güzel uyum sağladı ve karideslere saldırmadı... Bekliyorum hala herhangi bir tepki alacak mıyım .. Bir kaç arkadaştan da tavsiye almıştım zararlı olur diye ama şuan düzgünler sizce uyum sağlamış mıdır ?? Sakince etrafta dolanıyor
Evet büyük hüsrana uğradım kerevit yavru karidesimin birine dadanmıştı hemen çıkardım şuan fanusta ne yapacağım kereviti düşünmeye başladım ... Ne yapmalıyım kerevit şuan fanusta bekliyor ...teoman55 2013-02-07 15:18:14
Evet büyük hüsrana uğradım kerevit yavru karidesimin birine dadanmıştı hemen çıkardım şuan fanusta ne yapacağım kereviti düşünmeye başladım ... Ne yapmalıyım kerevit şuan fanusta bekliyor ...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2013 19:20
[QUOTE=teoman55] Beyaz Ameriken Kereviti karides akvaryumda güzel uyum sağladı ve karideslere saldırmadı... Bekliyorum hala herhangi bir tepki alacak mıyım .. Bir kaç arkadaştan da tavsiye almıştım zararlı olur diye ama şuan düzgünler sizce uyum sağlamış mıdır ?? Sakince etrafta dolanıyor
Evet büyük hüsrana uğradım kerevit yavru karidesimin birine dadanmıştı hemen çıkardım şuan fanusta ne yapacağım kereviti düşünmeye başladım ... Ne yapmalıyım kerevit şuan fanusta bekliyor ...[/QUOTE]
Triumph 2013-02-08 19:31:42
Evet büyük hüsrana uğradım kerevit yavru karidesimin birine dadanmıştı hemen çıkardım şuan fanusta ne yapacağım kereviti düşünmeye başladım ... Ne yapmalıyım kerevit şuan fanusta bekliyor ...[/QUOTE]
Seneler önce çok hoş bol bitkili bir lepistes akvaryumum ve içerisinde de seçme çok hoş lepistesler vardı. Akvaryumcuda "su semenderi" gördüm , ilginç geldi , sordum "lepisteslere birşey yapar mı?" diye , "hayır birşey yapmaz" deyince bir tane su semenderi aldım.
izliyorum akvaryumda lepistesleri ve semenderi ; semender gayet sakin , kendi halinde dolaşıyor , balıklarla arası da gayet iyi gibi görünüyor.
Ancak birkaç gün sonra farkettimki sanki lepistesler biraz azalmışlar ??
derken sonunda su semenderinin bir "gece avcısı" olduğunu ve lepisteslerimi yediğini anladım.
Ayrıca bir "astronot" akvaryumum vardı 5 taneydiler. Senin gibi semenderleri ne yapsam diye düşünürken , astronotların akvaryumuna koyayım , bakayım, astronotlar huysuzlanırsa çıkartırım semenderi dedim , ve astronotların arasına bıraktım ,
da
semender daha tabana inmeden astronotun birisi semenderi kafasından kaptı ve ben elimi sokup kurtarmaya vakit bulamadan kafayı eritti.
yazınızı okuyunca anımsadım ve paylaşayım istedim.
birlikte yaşayacak türleri dikatli ve bilinçli seçmek gerekiyor.
sevgi ve selamlar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir