Karidesevi NTV de haber oldu.
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 09:36
Karidesevi NTV de haber oldu :
http://video.ntvmsnbc.com/#hobileri-isleri-oldu.html
http://video.ntvmsnbc.com/#hobileri-isleri-oldu.html
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 09:44
Tv de haber olması çok güzel, hala karides bilmeyen hobiciler yada hiç bu hobiye başlamamış kişilerde karideslerin ne kadar güzel bir canlı olduğunu bu program sayesinde görüp başlangıçta balık yerine karidesle başlayabilirler. İnanın kaç zamandır karides sevdası yüzünden balık sayfalarına girip çıkmaz oldum.
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 09:54
Tebrik ederim,
Video çekimlerinin yakın bir tarihde yapıldığını düşünerekten bir sorum olacak, neden crs&cbs satışınız uzun zamandır yok? Videodakl cbs'lerin sağlıkları ve formları oldukça güzel görünüyor. Lütfen artık satışlar başlasın.
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 15:32
Timur bey tebrik ederim hobimizin yayılmasına büyük katkı sağlıyorsunuz.
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 16:38
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 16:48
Timur Beyi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu hobide kıyısından köşesindende olsa ihracatçı olabilmek ülkemiz adına güzel bir şey.
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 17:14
Çok güzel tebrik ederim. Haydi Timur bey, bu memleket insanın sadece tüketici olmadığını, üretip dünyaya da ürün satabildiğini gösterebilirsiniz. Kendim adına ve hobici olarak başarılarınızın devamını diliyorum.
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 09:18
Değerli arkadaşlar,
yorumlarınız ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz.
yorumlarınız ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz.
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2013 11:09
Özcan abinin evide haberciler bassın Ankara'da da batu var onunda evini haberciler bassın :D
Şaka bir yana Timur abi yurtdışında bile haber oldu Türkiye'de geç oldu sanırım Timur abimizin katkıları emeği büyük Rabbim muvaffak etsin...
Keyifli hobiler...
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2013 19:26
Güzel dilekler için teşekkürler. Yusuf, yorumunla güldürdün beni Batu nun evini bazsınlar, o genç, bir şey olmaz. Ama Özcan abiye kıyamam, ona haberli gitsinler
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2013 19:40
Ne güzel.Çok sevindim Timur Bey adınıza.Son derece gurur verici olmalı.Ben de inşallah seneye üretime başlayacağım.Sizin başarılarınız benim hevesimi arttırıyor.