Karides severler için ödüllü fotoğraf yarışması !
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 02:05
Merhaba hobici dostlar. Türkiye Karides Hobicileri Facebook grubunun düzenlediği ödüllü fotoğraf yarışması mevcut. Karides hobisine gönül vermiş herkesin katılması gerektiğini düşünüyorum.
Link : http://www.facebook.com/groups/331465206931355/
Not : Etkinlik yalnızca karides hobisi üzerinde olduğu için duyuruyu buraya açtım. Karides hobisine gönül vermiş hobicilerin ilgisini çekeceğini düşünüyorum.
Link : http://www.facebook.com/groups/331465206931355/
Not : Etkinlik yalnızca karides hobisi üzerinde olduğu için duyuruyu buraya açtım. Karides hobisine gönül vermiş hobicilerin ilgisini çekeceğini düşünüyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 17:33
Tüm karides besleyen arkadaşları katılması dileği ile ben katılacağım :)
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 23:10
[QUOTE=AliAlp]Facebooktan zaten takip ettiğim bir grup ama birtürlü geçemedim şu karides hobisine :)[/QUOTE]
Sadece takip etmek yerine katılın o zaman gruba yazılar yazın paylaşımlarda bulunun sizin de güzel bi karides tankı kurmanıza yardımcı olalım. :)
Sadece takip etmek yerine katılın o zaman gruba yazılar yazın paylaşımlarda bulunun sizin de güzel bi karides tankı kurmanıza yardımcı olalım. :)
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 23:19
O zaman bende geldim :)
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 23:26
Hoşgeldin abim. Senin o meşhur mavi incilerinin paylaşımlarını da bekliyoruz sayfamızı şenlendirirsin artık.
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2013 20:46
Katılım için az kaldı arkdaşlar.
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2013 12:23
Ödüllü fotoğraf yarışmasına katılım için son 2 gün arkadaşlar. 20 Mart saat 23.59'da katılımlar bitiyor.
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2013 18:39
Son saatler arkadaşlar 23 ; 59 da bitiyor