karides için ısırgan yaprağı hakkında fikirleriniz
Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2015 01:20
hiç denemedim , kullandıktan sonra sonucunu yazarmısın . . .
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2015 10:49
Denemek için 2 tane yaprağını haşlayıp koydum. Galiba biraz daha haşlamam gerekiyordu çünkü yaprağı parçalamakta zorluk çektiler. Sabah baktığımda sadece sapları kalmıştı.
Yeni yaprak koyacağım zaman daha fazla haşlayıp koyacağım ondan sonra fotoğraf ekleyerek sonucu yazarım.
Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2015 11:27
Ben kendi topladığım ısırgan otu yapraklarını haşlayıp veriyorum arada bir. Karidesler ve salyangozlar severek yiyorlar.
Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2015 11:53
Karides beslediğim dönemlerde verdiğim ısırgan yapraklarını severek yiyorlardı. Taze ısırganı daha çok seviyorlar .Ayrıca bol miktarda ısırgan kurutmuştum .fazla haşlamaya gerek yok sıcak suda 2-3 dakika bekletmekte yeterli oluyor.
vadi58 2015-06-12 11:54:30
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2015 10:07
Isırgan, havuç, kırmızı tatlı biber, ıspanak, tatlı yeşil biber türleri, salatalık vs...
Yukardakiler en güvenilirler. Taze veya haşlanmış verilebilir. Tırtıklamaları yeterli olur zaten. temelde şeker içerikli olmayan hemen hemen hertürlü sebze ve ot veriliyor. Ben denemediklerimi yazmadım. Fazla süre akvaryumda tutup nitrat artışına sebep olmamaya dikkat edin.
Yukardakiler en güvenilirler. Taze veya haşlanmış verilebilir. Tırtıklamaları yeterli olur zaten. temelde şeker içerikli olmayan hemen hemen hertürlü sebze ve ot veriliyor. Ben denemediklerimi yazmadım. Fazla süre akvaryumda tutup nitrat artışına sebep olmamaya dikkat edin.