Karides Akvaryumunda Gubre
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2024 20:03
Gubre kullanacagim ama butun gubrelerin uzerinde karides tanklarinda onerilmez yaziyor
bu konuda tecrubeleriniz nedir hangi gubreyi almaliyim
bitkiler:
bacopa monierri
parvula
frogbit
saz
cuba
co2 sistemini 1-2 haftaya kuracagim(sitrik asit veya mayali)
bitkiler:
bacopa monierri
parvula
frogbit
saz
cuba
co2 sistemini 1-2 haftaya kuracagim(sitrik asit veya mayali)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2024 21:56
Nasıl bi karidesten bahsediyoruz. Neocaridina türleri ise yarım doz kullanın.. Taiwan bee falansa kaldırmıyor.. co2 bile riskli.
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2024 23:07
[QUOTE=capodicapii]Nasıl bi karidesten bahsediyoruz. Neocaridina türleri ise yarım doz kullanın.. Taiwan bee falansa kaldırmıyor.. co2 bile riskli.[/QUOTE] neocaradina co2 icin test de alacagim sikinti olur mu
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2024 23:09
[QUOTE=NewbieSamet] neocaradina co2 icin test de alacagim sikinti olur mu[/QUOTE]
Düzensiz co2 yapmamaya dikkat et.
Düzensiz co2 yapmamaya dikkat et.
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2024 23:13
[QUOTE=capodicapii]
Düzensiz co2 yapmamaya dikkat et. [/QUOTE]
co2 yi gece kapatayimmi yoksa hep acik mi kalsin veya kapatsam patlarmi cola sisesi
Düzensiz co2 yapmamaya dikkat et. [/QUOTE]
co2 yi gece kapatayimmi yoksa hep acik mi kalsin veya kapatsam patlarmi cola sisesi
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2024 23:16
[QUOTE=NewbieSamet]
co2 yi gece kapatayimmi yoksa hep acik mi kalsin veya kapatsam patlarmi cola sisesi[/QUOTE]
Strik asiti denemedim.. ama tüplü sistem gibi düzenli çıkış vermeyeceğini düşündüğüm için dedim. Düzenlivermekten kastım gece gündüz değil.. 2 gün yoğun, bi gün etkisini azaltıp zayıf co2 veriyorsa co2 dalgalanması iyi bir şey değil karideslere. Bunu kastettim.
co2 yi gece kapatayimmi yoksa hep acik mi kalsin veya kapatsam patlarmi cola sisesi[/QUOTE]
Strik asiti denemedim.. ama tüplü sistem gibi düzenli çıkış vermeyeceğini düşündüğüm için dedim. Düzenlivermekten kastım gece gündüz değil.. 2 gün yoğun, bi gün etkisini azaltıp zayıf co2 veriyorsa co2 dalgalanması iyi bir şey değil karideslere. Bunu kastettim.
Teşekkür Edenler: [T]241434,NewbieSamet[/T]
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2024 23:23
[QUOTE=capodicapii]
Strik asiti denemedim.. ama tüplü sistem gibi düzenli çıkış vermeyeceğini düşündüğüm için dedim. Düzenlivermekten kastım gece gündüz değil.. 2 gün yoğun, bi gün etkisini azaltıp zayıf co2 veriyorsa co2 dalgalanması iyi bir şey değil karideslere. Bunu kastettim. [/QUOTE]
anladim tesekkurler
Strik asiti denemedim.. ama tüplü sistem gibi düzenli çıkış vermeyeceğini düşündüğüm için dedim. Düzenlivermekten kastım gece gündüz değil.. 2 gün yoğun, bi gün etkisini azaltıp zayıf co2 veriyorsa co2 dalgalanması iyi bir şey değil karideslere. Bunu kastettim. [/QUOTE]
anladim tesekkurler
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2024 01:09
[QUOTE=NewbieSamet]Gubre kullanacagim ama butun gubrelerin uzerinde karides tanklarinda onerilmez yaziyor
bitkiler:
bacopa monierri
parvula
frogbit
saz
cuba
co2 sistemini 1-2 haftaya kuracagim(sitrik asit veya mayali)[/QUOTE]
Seachemin demir ve potasyum gübrelerini. Tropicanın kahverengi yavaş büyüyen bitkiler için olanı haftalık kullanıyorum. Bi sıkıntı yaşamadım ben. Caridina var akvaryumda.
bitkiler:
bacopa monierri
parvula
frogbit
saz
cuba
co2 sistemini 1-2 haftaya kuracagim(sitrik asit veya mayali)[/QUOTE]
Seachemin demir ve potasyum gübrelerini. Tropicanın kahverengi yavaş büyüyen bitkiler için olanı haftalık kullanıyorum. Bi sıkıntı yaşamadım ben. Caridina var akvaryumda.