Kademeler,Rütbeler
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2007 00:29
Neyazık ki Zafer bey haklı. Ben herşeye rağmen belki gerçekten ihtiyacı olanlar ekler diye yazdım ve çoğunlukla öylede oluyor ancak yinede ekleyip sadece abuk sabuk konuşanların sayısıdas az değil.
Saygılarımla...
Saygılarımla...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2007 21:20
[QUOTE=bjkalley]Kimlik nonuzu ve gerçek ad soyadınızı kullanırsanız niye olmasın
Ben de bu cevabı verirkenki keyfi düşümemiştim
[/QUOTE]Ama ama [QUOTE=Akuarist]Ulvi abi güzel espiri.[/QUOTE]Sağol ama bak kapamadık f.ö.ü. Ben aradan çıkar diye şeyettiydim ama kısmet değilmiş hehe. Neyse yılmayacağım, bi gün bunalıp herkesi forum özel üyesi yapacaklar nasıl olsa.
1 gün herkes f.ö.ü. olacak.
[QUOTE=efendy06]Evet Ulvi bey moderatördü, görüldüğü üzre forum üyesi ancak hala paylaşım yapabiliyor....
Saygılarımla...
[/QUOTE]Sen o kadar düş, hala paylaş. Ne insanlar var ya
Ben de bu cevabı verirkenki keyfi düşümemiştim
[/QUOTE]Ama ama [QUOTE=Akuarist]Ulvi abi güzel espiri.[/QUOTE]Sağol ama bak kapamadık f.ö.ü. Ben aradan çıkar diye şeyettiydim ama kısmet değilmiş hehe. Neyse yılmayacağım, bi gün bunalıp herkesi forum özel üyesi yapacaklar nasıl olsa.
[QUOTE=efendy06]Evet Ulvi bey moderatördü, görüldüğü üzre forum üyesi ancak hala paylaşım yapabiliyor....
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2007 00:06
[QUOTE=tearaway]
[/QUOTE] Hİç zannetmiyorum, hele Fatih Taştan beyin bu uygulamayı yapacağına inanmıyorum.
[/QUOTE] Hİç zannetmiyorum, hele Fatih Taştan beyin bu uygulamayı yapacağına inanmıyorum.
Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2007 00:08
[QUOTE=tearaway]
Saygılarımla...
[/QUOTE] Amaç paylaşmak olduktan sonra neden olmasın Ulvi bey. Sonuçta özel forum özel üyeside olsanız paylaşabileceğimiz şey aynı seviyededir. Gerçi bizim bürokrasimizde herşey koltuk sevdası olduğu için anlıyorum insanların bu forum özel üyeliği kavgasını ancak sizin yaptığınızın sadece şaka olduğunuda biliyorum.
Saygılarımla...
[/QUOTE] Amaç paylaşmak olduktan sonra neden olmasın Ulvi bey. Sonuçta özel forum özel üyeside olsanız paylaşabileceğimiz şey aynı seviyededir. Gerçi bizim bürokrasimizde herşey koltuk sevdası olduğu için anlıyorum insanların bu forum özel üyeliği kavgasını ancak sizin yaptığınızın sadece şaka olduğunuda biliyorum.
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2007 02:05
[QUOTE=efendy06][QUOTE=tearaway]1 gün herkes f.ö.ü. olacak.[/QUOTE] Hİç zannetmiyorum, hele Fatih Taştan beyin bu uygulamayı yapacağına inanmıyorum.[/QUOTE]Bu inadında ısrar ederse Fatih abi açısından kötü olur (zaten olan olmuş ya neyse), kendi bilir.
Yönetimde bulunan iki kel adayındaki dökülmenin %30'u bu föü tartışmaları yüzündendir.
%5 Selman
%9 İmla
%10 Diğer
%11 Beşiktaş
%35 Forumdaki genel isyanlar
Yönetimde bulunan iki kel adayındaki dökülmenin %30'u bu föü tartışmaları yüzündendir.
%5 Selman
%9 İmla
%10 Diğer
%11 Beşiktaş
%35 Forumdaki genel isyanlar
Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2007 22:20
%5 Selman kısmına bayıldım ve zaten Selman beyin avatarının altındaki yazıdan anlayabiliyorum ve sanırım ona yaklaşmaktayım, yakında aynı statüyü alacağımdan hiç şüphem yok.