Kademeler,Rütbeler
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2007 11:49
Bence sitede kademeler olmalı yani member,new member,junior member gibi kademeler olmalı.Siz ne düşünüyorsunuz ?
aygün-16 2007-05-27 13:43:46
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2007 14:24
http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=70276&FID=22&PR=3
Saygılar... +Arama..
SaRCoPhiLiuS 2007-05-28 04:28:57
Saygılar... +Arama..
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2007 14:42
[QUOTE=AQUARIST]Mesela ben forum özel üyesi olmam için ne yapmam lazım?
TEŞEKKÜRLER
[/QUOTE]
Bir üst mesajda Fatih Bey'in verdiği linki tıklayıp okuyabilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2007 14:43
[QUOTE=aygün-16] Bence sitede kademeler olmalı yani member,new member,junior member gibi kademeler olmalı.Siz ne düşünüyorsunuz ? [/QUOTE]
Kademe olacaksada türkçe olmakı.Yani yeni üye,hızlı üye,prof üye,yavaş üye gibi veya onbaşı yüzbaşı gibi.
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2007 14:49
Arkadaşlar zaten yönetim üyelerin dikkatine,imla kuralı dikkatine,akvaryum bilgilerine bakarak, belli ölçütlere göre kademeler veriyor.Benim anlamdığım bunun ismi niye değiştirilsin ki?
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2007 15:51
[QUOTE=imhotep_442]
Siz de haklısınız ama ben rütbelerin nasıl olduğunu bilmediğim için başka bir sitede gördüklerimi söyledim.Tabi ki türkçe olmalı.
[QUOTE=aygün-16] Bence sitede kademeler olmalı yani member,new member,junior member gibi kademeler olmalı.Siz ne düşünüyorsunuz ? [/QUOTE]
Kademe olacaksada türkçe olmakı.Yani yeni üye,hızlı üye,prof üye,yavaş üye gibi veya onbaşı yüzbaşı gibi.
[/QUOTE]Siz de haklısınız ama ben rütbelerin nasıl olduğunu bilmediğim için başka bir sitede gördüklerimi söyledim.Tabi ki türkçe olmalı.
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2007 16:42
Böyle bir uygulamamız var zaten. Konuyu açan arkadaş farkında olmadan yazmış.
Forum özel üyesi olmak için süre kısıtlaması yoktur. Ancak paylaşımlarını inceleyebilmemiz için forumda mesajlarının olması gerekir. Ve bu mesajlar elbette nitelikli olmalıdır. Yani imlaya dikkat eden ve forum kurallarına uyup profilini eksiksiz olarak dolduran herkes diyoruz ama mesajları sadece bence güzel, beğendim, +1 şeklinde olanların biraz zor.