Juss Akvaryum Bilgilendirme

UrielÇevrimiçi

İl: Tekirdag
UrielÇevrimiçi
Gönderim Zamanı: 3 Saat 56 Dakika önce
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/251470/210420251853431.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/251470/210420251853441.jpg[/IMG]
Bulunduğum ilde ultra clear akvaryum yapan olmadığı için İstanbul'da juss akvaryumdan alışveriş yapmak istedim,kendilerinden 75x45x30 8 mm ultra clear akvaryum yaptırdım ilk 3800 tl dediler kredi kartıyla ödeme yapacağım dedim 4560 tl o zaman dediler kredi kartı işleri bozuyor dediler.Yinede tamam dedim akvaryumu otobüsle yollamalarını söyledim fakat kendileri meşhur bir nakliyecimiz var ayağınıza kadar getiriyor dediler tamam dedim akvaryum 1 gün gecikmeli ve kırık geldi fotoğraf attım hemen yenisini yollayacağım dediler 1 ay oldu halen akvaryum yollanmadı,kırık akvaryumu istiyorlar ben kendilerine gündüzleri müsait olmadığımı dedim anca hafta sonları müsaitim dedim ona rağmen meşhur nakliyecilerinin numarasını verdiler gündüz ara dediler aradım,nakliyeci telefonu açmadı işi vardır diye whatsapp ve normal mesajdan mesaj attım cevap gelmedi kendilerine bunu ilettim beni azarlamaya başladılar.Kesinlikle alışveriş yapmayın hobiciyim diyorlar alakası yok.Şimdide bir nakliyeci ayarlamışlar 15 km yol var altımda araç yok otobüs gitmiyor 75 cm akvaryum ve ağır,ayağım ameliyatlı taşıyamam diyorum ayağımın resmini atıyorum yine azar yiyorum aman bulaşmayın.Ve bana akvaryumu satmadan önce sürekli garantisi benim dendi hiçbir şekilde satış sözleşmesi bahsedilmedi şimdi 15 gün geçti diyorlar ambarcıları aradığımada dair kayıt yok diyorlar akvaryumu açarken video çekmediğimi diyorlar halbuki böyle birşey denmedi sadece garantisi benim dendi.Ve haksız yere kredi kartı diyerek 760 tl para aldılar.[EDIT]Uriel,2025-04-21 21:50:28[/EDIT]

Beğenenler: [T]60547,CoryCory[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AmatorBetaciÇevrimiçi

İl: Gaziantep
AmatorBetaciÇevrimiçi
Gönderim Zamanı: 1 saat 30 dakika önce
[QUOTE=Uriel][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/251470/210420251853431.jpg[/IMG][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/251470/210420251853441.jpg[/IMG]
Bulunduğum ilde ultra clear akvaryum yapan olmadığı için İstanbul'da juss akvaryumdan alışveriş yapmak istedim,kendilerinden 75x45x30 8 mm ultra clear akvaryum yaptırdım ilk 3800 tl dediler kredi kartıyla ödeme yapacağım dedim 4560 tl o zaman dediler kredi kartı işleri bozuyor dediler.Yinede tamam dedim akvaryumu otobüsle yollamalarını söyledim fakat kendileri meşhur bir nakliyecimiz var ayağınıza kadar getiriyor dediler tamam dedim akvaryum 1 gün gecikmeli ve kırık geldi fotoğraf attım hemen yenisini yollayacağım dediler 1 ay oldu halen akvaryum yollanmadı,kırık akvaryumu istiyorlar ben kendilerine gündüzleri müsait olmadığımı dedim anca hafta sonları müsaitim dedim ona rağmen meşhur nakliyecilerinin numarasını verdiler gündüz ara dediler aradım,nakliyeci telefonu açmadı işi vardır diye whatsapp ve normal mesajdan mesaj attım cevap gelmedi kendilerine bunu ilettim beni azarlamaya başladılar.Kesinlikle alışveriş yapmayın hobiciyim diyorlar alakası yok.Şimdide bir nakliyeci ayarlamışlar 15 km yol var altımda araç yok otobüs gitmiyor 75 cm akvaryum ve ağır,ayağım ameliyatlı taşıyamam diyorum ayağımın resmini atıyorum yine azar yiyorum aman bulaşmayın.Ve bana akvaryumu satmadan önce sürekli garantisi benim dendi hiçbir şekilde satış sözleşmesi bahsedilmedi şimdi 15 gün geçti diyorlar ambarcıları aradığımda dair kayıt yok diyorlar akvaryumu açarken video çekmediğimi diyorlar halbuki böyle birşey denmedi sadece garantisi benim dendi.Ve haksız yere kredi kartı diyerek 760 tl para aldılar.[/QUOTE]
Tüketici hakem heyetine başvuru yapsanıza hocam, öyle durumlarda işletmeler bay korkuyorlar. Şansınızı deneyin derim

CoryCoryÇevrim Dışı

Özel Üye
İl: Kocaeli
CoryCoryÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 50 dakika önce
Haklı oldukları tek nokta kredi kartı. Sağolsun bankalar esnafın gizli ortağı halini aldı. Kalan her noktada çorba.[:kotu:]

thecrowÇevrimiçi

Özel Üye
İl: Ankara
thecrowÇevrimiçi
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 22 dakika önce
[QUOTE=CoryCory]Haklı oldukları tek nokta kredi kartı. Sağolsun bankalar esnafın gizli ortağı halini aldı. Kalan her noktada çorba.[:kotu:][/QUOTE]

Kredi karti komisyon oranlari bankalara göre değişiyor tabiki ama 3000 4000 liralık akvaryumda 750 lira komisyonu hiçbir banka alamaz. Şuan piyasada kredi kartı diye birşey olmasa ticaret durur hocam. Faturası fişi varsa tüketici hakem heyetine başvurun onu da gondermedilerse önce maliyeye daha sonra faturaniz elinize geçince tüketici hakem heyetine başvurun bence. Böyleleri başka dilden anlamaz eger olay anlattığıniz şekilde gerceklestiyse..

AmatorBetaciÇevrimiçi

İl: Gaziantep
AmatorBetaciÇevrimiçi
Gönderim Zamanı: 4 dakika önce
[QUOTE=thecrow]

Kredi karti komisyon oranlari bankalara göre değişiyor tabiki ama 3000 4000 liralık akvaryumda 750 lira komisyonu hiçbir banka alamaz. Şuan piyasada kredi kartı diye birşey olmasa ticaret durur hocam. Faturası fişi varsa tüketici hakem heyetine başvurun onu da gondermedilerse önce maliyeye daha sonra faturaniz elinize geçince tüketici hakem heyetine başvurun bence. Böyleleri başka dilden anlamaz eger olay anlattığıniz şekilde gerceklestiyse..[/QUOTE]
Bence iban açıklamalarına düşülen e ticaret ödemesi de kanıt olarak sayılabilir hocam.