Japon tankı (400 litre)
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 11:38
Akvaryumda pek bir değişiklik yok. Balık eklemedim, en son çıkardıklarımdan sonra 6 balık var. Bir cripto ekledim bitki olarak. Güzel anubias bulursam ekleyeceğim. Balık zaten yok piyasada. Varsa da nerede olduğunu bilmiyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 17:37
Balık şu anda larva akvaryumda var a kalite siyah bebekyüzler var bilginiz olsun
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 19:48
Ben de ulusta beyaz oranda gördüm formları falan güzeldi ama sadece bir dükkanda vardı ve birkaç tane kalmıştı yine de gidip bakmanızı tavsiye ederim
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2011 11:02
[QUOTE=mesutok]Ankaradaki arkadaşlar için güzel bir haber bu siyah bebekyüz.[/QUOTE]
Evet daha güzel haber ranchu kadar sevimli bir tür daha geldi hamanishiki(oranda inci gövde sarı-siyah) bu balığı youtube de bile bumak zor ama şimdi keçiörende ayrıntılar ve resimleri şu linkte paylaştım
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2011 11:21
Larva akvaryum galiba gidip bakmak lazım.
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2011 11:26
[QUOTE=egemen1903]Larva akvaryum galiba gidip bakmak lazım.[/QUOTE]
evet tam bir renk cümbüşü hamanishiki ler çingene teleskoplar siyah-sarı-kırmızı bebekyüzler özellikle 2-3 renkli hamanishikiler muhteşem.
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2011 11:53
Ayarlayıp hemen gitmem gerek o zaman
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2011 13:09
Ankaralılar yaşadı. Darısı başımıza. İnşallah forumdaşlar yetişip istedikleri formda balıkları kaparlar. Kaptıkları gibi de fotolarını koyarlar.
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 21:33
Tek değişiklik pislenmiş olması Camları silip, su değişimi yapacağım. onun dışında eklenen yada çıkan yok.
Sizlerde var mı değişiklik yada güzel balık çıktı mı ortaya?
Sizlerde var mı değişiklik yada güzel balık çıktı mı ortaya?
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 23:37
Benim tanktada bir değişiklik yok,balık bakmaya da gidemedim maalesef.Ama bu aralar cidi şekilde dekorla oynayasım varKorkuyorum bütün dengeyi bozacağım diye o yüzden kararsızım.