Japon tankı (400 litre)
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2011 22:37
Ben kuma gömdüm Biraz dışarda bıraktım köklerini o şekilde gelişimi iyi, ama yeni sürgünlere çok zarar veriyorlar. Yoksa anubiasım çok güzel olacaktı Birkaç tane daha alıp hedef şaşırtması mı yapsam diyorum Sende kesmekle uğraşma, akvaryumun dışına çıkmadıysa sorun yok, ne kadar büyük olursa o kadar iyidir.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2011 07:46
Ufak ryuları, kuyrukları büyüyordu, onları, iyice kötüleşen siyah küçük orandayı, siyah teleskobu. Şuan formları iyi olan balıklar duruyor, tel sorunlu büyük siyah oranda.
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 23:22
Gülhane bahçesinin havuzu , yalnız kalmasın yanına bir kaçta eminönünde koi yada suriye japonu al. Tabiiki şaka bu söylenenler ama, yalnız çok güzel yaşarlar o havuzda balıklar, orası süs balıklı bir havuzda yapılabilir, cografyasıda geniş bir havuzdu.
mesutok 2011-10-12 12:41:08
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 09:47
Hava kesesi olan balıklardan kurtulmakta pek sıkıntı oluyor. Çok övgü aldığı için sorunlu siyah oranda mı vermemiştim. Onuda mı verseydim acaba
Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 12:48
Güzel balıklarınız var, tanklarınızda geniş, balık çıkarmanıza gerek yok, yeni gelenleride, onlarıda katırsınız olur biter, tank kapasiteniz alır bence.
mesutok 2011-10-12 12:56:42
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 07:28
Asparagas hepsi Öyle bir şey olsa ilk ben zıplardım aldım aldım diye
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 11:56
Hava kesesi problemini engellemek için yemi ıslatıyoruz, bezelye gibi bitkisel gıdalarla takviye ediyoruz, başka bir şey var mı? Bir de tüm bunlara rağmen hala hava kesesi problemi riski olur mu?
Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2011 13:07
Yemi ıslatmak oldukça önemli. Bezelye ve kurt vermekte hem besleyici hemde iyi birer temizleyici. Balıklar ne varsa çıkartıyorlar, mideleri iyi çalışıyor.
Bunlar tamamen yetmez ama, suyunda temiz olması lazım, sudaki nitrat çok yükselirse, uzun süre su değişimi yapılmazsa buda etkileyebiliyor. Drops için zemin bile oluyor. Yemlere ek olarak su değişimi de aksatmamak lazım. Bunların dışında bir yol daha varsa ben bilmiyorum henüz