İşte Dayanışma Örneği (Ücretsiz İlanlar 5. Ay)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Forum Özel Üyesi: Forumlarda anket açabilen, Benim Sitem hizmetinden faydalanabilen, @akvaryum.com e-posta adresi alabilen ve gerçek üye olmaları sebebiyle prestij sahibi üyelik statüsüdür. Yeniliklerden yararlanma önceliğine sahiplerdir. Hobi adına bilgi sahibi olma şartı yoktur.
Gereklilikleri
Profil bilgilerini tam anlamıyla dolduran, imza bölümüne ad ve soyad bilgilerini giren, mesajlarında imla kurallarına dikkat eden, saygılı üsluba sahip Forum Kurallarına devamlı olarak uyan Forum Üyeleri’nden site yönetimi tarafından seçilir. TC kimlik numarası girilmesi gereklidir. Talep karşılığında verilmez
Forum Özel Üyesi: Forumlarda anket açabilen, Benim Sitem hizmetinden faydalanabilen, @akvaryum.com e-posta adresi alabilen ve gerçek üye olmaları sebebiyle prestij sahibi üyelik statüsüdür. Yeniliklerden yararlanma önceliğine sahiplerdir. Hobi adına bilgi sahibi olma şartı yoktur.
Gereklilikleri
Profil bilgilerini tam anlamıyla dolduran, imza bölümüne ad ve soyad bilgilerini giren, mesajlarında imla kurallarına dikkat eden, saygılı üsluba sahip Forum Kurallarına devamlı olarak uyan Forum Üyeleri’nden site yönetimi tarafından seçilir. TC kimlik numarası girilmesi gereklidir. Talep karşılığında verilmez
Affınıza sığınarak bu konuda görüşlerimi dile getirmek istiyorum.
Forumdaki forum özel üyesi olabilmenin bence bir kriteri olmalı ve ona göre verilmeli.Yani olan biten biraz daha herkesin anlayabileceği, açık bir şekilde olmalı.Bir kriter yok deyip konu kapatılmamalı.
Örneğin üslubu düzgün yazılar yazan, 100 tane yorum yapmış ya da sürekli online olan kişilere verilebilir.Bunun gibi kriterleri olmalı bence.
Emre bu sözünü gördüm, paylaşmak istedim.
sssnake (İlker Becerikli) dostumdan aldığım meleklerden yavru aldım. Burada ve çevremdeki hobicilere dağıtma sözüde vermiştim. Yavrular büyümekte ve bir çok genç öğrenci hobici sabırsızlıkla beklemekteler. Melek yavrularımı onlara bir şartla vereceğim, akvaryum com. üyesi olurlarsa Bu konuda da beni kıracaklarını sanmıyorum. Bir fotoğraf karesinde 15-16 yavru çıkmış görüntüye, bunlar İlker'den aldığım meleklerin yavrularıdır. Bir aylık ve 15 günlük olan yavrular var. Yavrular büyüdükçe bakım şartlarına ve bilgilerine göre buradaki genç kardeşlerime dağıtımı yapılacak.
Paylaşmak gerçekten çok güzel.
Ramazan gözlerim yaşardı desem yalan değil. Zaten bu işin üstesinden senden başkasıda gelemezdi sanırım. Şu anda sanki gerçekten torun tombalağa karışmış gibi mutluyum. Anlaşılan bizim erkeğe yeni bir eş bulmuşsun. Harcadı benim gelin kızı( O balığa ne kadar değer verirdim bilirsin.) Senden Allah razı olsun. Unutmayalım ki herşey paylaşıldıkça artar. Bu dünyada her şeyin para olmadığını bir kez daha bu forumda kanıtlamış olduk bu bölüm sayesinde. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
SAYGILAR
Baktığımızda forumda etkin şekilde bulunan benim gibi şahıslar özel üyalik alamıyor ya da forumdan yeteri kadar yararlanamıyor...