InterzooShop Aquascaping Galeri
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2014 15:50
İnşallah bir gün imkan olur da ziyaret etmek nasip olur. Öncelikle tebrik ediyorum sizi tam bir galeri havasında ve standartların çok çok üstünde profesyonel bir mağaza açmışsınız. En kısa sürede internet şubenizde gezmek isterim sabırsızlıkla bekliyorum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2014 13:24
En kısa zamanda ziyaret edeceğim güzel mekanlardan biri, hayırlı uğurlu olsun. Mağaza fotoğraflardan anlaşıldığı kadarıyla gerçekten çok güzel görünüyor. Tebrik ederim.
Gönderim Zamanı: 22 Ekim 2014 14:15
bu hafta sonu cnr daki fuara katılacakmısınız acaba
Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2014 21:32
İnanılmaz güzel bir mekan.İnsan "keşke daha büyük olsa da daha çok tasarım tankı olsa" diye içinden geçirmiyor değil.Tekrar tebrikler.Yalnız ekibin olmadığı zamanlarda hem tanklarla ilgilenebilecek hem de gelen hobicileri terslemeyecek bir çalışan şart gibi.
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2014 13:02
Web sitenize giremiyorum, bakıma mı aldınız?
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2014 16:11
Merhaba,
İnternet sitemiz açıldı. Site ile ilgili önerilerinizi bekliyoruz.
www.interzooshop.com
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2014 20:02
Sanal pos aktif değil sadece havale ile alış veriş yapılıyor diye duydum. Hala o şekilde mi?
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2014 12:02
Sanal Post Aktif Tolga. Ürün açıklamaları da zamanla girilecek. Çok fazla yeni ve güzel ürün bulabilirsiniz.
batuhanbayram 2014-11-15 12:02:52
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2014 14:34
1-2 Grow bitkilerin normal saksı tropicalara göre avantajları dezavantajları nedir?
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2014 21:32
[QUOTE=Eldurmaz]İnanılmaz güzel bir mekan.İnsan "keşke daha büyük olsa da daha çok tasarım tankı olsa" diye içinden geçirmiyor değil.Tekrar tebrikler.Yalnız ekibin olmadığı zamanlarda hem tanklarla ilgilenebilecek hem de gelen hobicileri terslemeyecek bir çalışan şart gibi.[/QUOTE]
Son cümleye hak vermiyor değilim. Ali abi biraz sert biri.