İnanılmaz ama gerçek
Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2007 17:48
[QUOTE=trawma]Sanırım bendeki sp. epey bi yalnızmış.:)[/QUOTE]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2007 10:20
Öncelikle tebrik ederim, ama bir sorum olacak. Bu işin bir günde olma ihtimali var mı? Olay sırf yumurtlaması değil ki. Yumurtalar anne karnında kaç günde gelişir bilmiyorum ama herhalde 1 günden daha uzun sürüyordur. Karnı uzun süre şiş gezen anaçlarımızı hepimiz seyretmişizdir. Mithat Bey üzgünüm ama sizin erkek başka bir aşkın meyvelerini sahiplenmiş . Sonuçta baba o olmuş ama bu konuda yardım almış galiba.
hmercan 2007-07-10 10:21:23
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2007 10:52
Hayırlı olsun. Vallahi erkek sarıprensesinizin keyfine diyecek yoktur herhalde. Ee erkek dediğiniz böyle olur :)
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2007 10:56
Hakan bey sanırım aldığım dişi sp. yumurtlamaya hazırdı.Benim balığımda yumurtaları döllemeye hazırdı olay bundan ibaret yani ama adaptasyon süresi balığın akvaryuma alışma süresi vs. bunların olmayışı şaşırttı beni.Bir gün bile olmadı neredeyse.
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2007 10:58
Çok hızlı ve ateşli bir erkek s.p niz var Emre Bey
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2007 11:29
Emre Bey, size iki tane fıstık gibi sp. kızı getirsem sizin hızlı çocukla bi saat başbaşa kalabilirler mi acaba?
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2007 11:45
Hep erkeğe yüklenmişşiniz. Bence dişi erkeği yoldan çıkardı
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2007 01:09
[QUOTE=hmercan]Öncelikle tebrik ederim, ama bir sorum olacak. Bu işin bir günde olma ihtimali var mı? Olay sırf yumurtlaması değil ki. Yumurtalar anne karnında kaç günde gelişir bilmiyorum ama herhalde 1 günden daha uzun sürüyordur. Karnı uzun süre şiş gezen anaçlarımızı hepimiz seyretmişizdir. Mithat Bey üzgünüm ama sizin erkek başka bir aşkın meyvelerini sahiplenmiş . Sonuçta baba o olmuş ama bu konuda yardım almış galiba.
Saygılarımla...
[/QUOTE]
Hakan bey, bahsi geçen balıklar benim değil. Ben sadece fikrimi söyledim. Ama böyle bir dişi bulursam, erkek sp im gereken babalığı seve seve yapar.
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2007 08:16
Mitat Bey özür dilerim, yaşlılık işte (yaş 38, hissedilen yaş:138). Emre Bey yazacakken nasıl sizin adınızı yazmışım. Ama bu sayede delikanlı bir sarı prensesin daha varlığından haberimiz oldu . Saygılarımla.