ilginç akvaryumun erzurum v ersiyonu
Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2007 00:32
[QUOTE=]Su oradan nasıl taşmıyor?[/QUOTE]
Kuş kafeslerindeki sulukları düşünün. Oradaki su nasıl taşmıyorsa bu akvaryumdaki sistem de aynı şekildedir. Olayın mantığı bu. Emeklerinize sağlık.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2007 23:18
Alkan bey doğru söylüyorsunuz bunun fizikle ilgili olduğunu ve ıstıhap haddinin 10 mt.olduğunu söylemişlerdi.
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2008 23:05
meksefe Kardeşim gerçekten güzel bir çalışma tebrikler. Aynı akvaryumun biraz daha minisini yapmaktayım. 120 litrelik falan camlar kesildi delinmesi gereken yerler için bir gun sonra alacağım. içine giren havayı tahliye için nasıl bir pompa kulllandın ögrenebilirmiyim ? tamamlanınca resmini seve seve sizlerle paylaşırım. bu akvaryumda en güzel hangi tür beslenir bilemiyorum ama discus bana cazip geliyor yardımcı olursanız sevinirim.
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2008 00:18
Merhaba arkadaşım,
Vakit bulup böyle bir çalışma yaptığın için şanslısın.Gösterdiğin emegine de sonsuz saygı duyuyorum.Eline sağlık.
Bir sorum olacak.Bir balığın kulenin üst kısmında hareketsiz ve zor nefes aldığı bir durumda, yani balığınız hasta olduğunda, bu balığınıza nasıl müdahale edeceksiniz? Diğer balıkları nasıl kurtaracaksınız? İnşallah olmaz ama bir balık öldüğü vakit , balığın cesedi kulenin üst kısmına çıktığında bu balığı nasıl alacaksınız?
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2008 19:36
[QUOTE=murdaw] Nihayet benim akvaryumumda bitti başarabildiysem altta resimlerini görebilirsiniz...:)
Birde içine discus koyduğumda herşeyi tamam olacak
Gece hariha görünüyor
Gece neon lambalı hali
yaklaşık 124 litre
[/QUOTE]
Birde içine discus koyduğumda herşeyi tamam olacak
Gece hariha görünüyor
Gece neon lambalı hali
yaklaşık 124 litre
[/QUOTE]
Gerçekten çok güzel olmuş ellerinize sağlık.. Benimde işyerime aynı tankdan yapma planım var ama bakalım olur inşallah...
Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2008 02:46
Teşekkurler dostlar. ERzurumlu'nun yaptığı gerçekten güzeldi. Birde KONYA'lının olsun dedim ve yaptım.
oSCaR dostum bu grafik fizik kuralımı ? bu akvaryumda fizik altüs oluyor bilesin :)
oSCaR dostum bu grafik fizik kuralımı ? bu akvaryumda fizik altüs oluyor bilesin :)