Hitap ve üslup hakkında.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Konuda geçen arkadaşlarımızın, bunu bilinçli şelikde yapmadıkalarına eminim. Hoş olmadığı da bariz dorudur.Ben de şahit olmuştum,biraz daha dikkat. Hele büyüklerimizle konuşurken örf, adet ne derseniz deyin bunu gerektirir.
[/QUOTE]
Bende çok önce aksi bir konu açmıştım. İlk üye olduğum dönemlerdi herhalde 30 yaşındaki 40 yaşındaki ağabeylerim Sercan Bey yazınca sitenin ne denli düzgün olduğuna dair teşekkür etmiştim gerçi o denli olmasına da gerek yok aslında yani Sercan kafidir bu durumda.
Ama dediklerinizde haklısınız bu tip durumlar maalesef yaşanır oldu ama zaman ile düzelir. İlk adaptasyon süreci böyle geçer. Akvaryum.com erken yaşta üye olan kişilere hobinin yanı sıra hayata dair de çok şey öğretiyor insanı şekillendiriyor.
Ama eleştiri yazınızdaki kalınlaştırdığım bölümdeki yaklaşımınız ayrı bir eleştiri konusu bunu da belirtmek istedim.
selamlar mehmet abi çok doğru bir konuya değinmişsiniz bende bu forma katılalı fazla olmadı ancak konuşmalarda insanın kişiliğiyle alakalı olduğu kanatindeyim dediğiniz gibi burda bir aile ortamı yaşatmak amacımız birbirimize yardımcı olmak bilgilerimizi paylaşmak sonuçta burda hepimiz aynı hobiyle ugraşmaktayız saygı ve sevgide sadece büyüklere değil herkeze karşı olması gerekir bence ama bazı arkadaşlarım ( kardeşlerim ) bazen böle hata yapabiliyor bizde hepberaber onlara bu konuları okutucaz inşallah bu konular yardımcı olması dileklerimle ... saygılar
selamlar mehmet abi çok doğru bir konuya değinmişsiniz bende bu forma katılalı fazla olmadı ancak konuşmalarda insanın kişiliğiyle alakalı olduğu kanatindeyim dediğiniz gibi burda bir aile ortamı yaşatmak amacımız birbirimize yardımcı olmak bilgilerimizi paylaşmak sonuçta burda hepimiz aynı hobiyle ugraşmaktayız saygı ve sevgide sadece büyüklere değil herkeze karşı olması gerekir bence ama bazı arkadaşlarım ( kardeşlerim ) bazen böle hata yapabiliyor bizde hepberaber onlara bu konuları okutucaz inşallah bu konular yardımcı olması dileklerimle ... saygılar
[/QUOTE] Gökhan kardeşim zaten konunun açılma sebebi saygı ve sevgiyi genele yaymak ve yapılan yanlışı arkadaşlarımıza uygun bir dille ifade edebilmek.İyi dileklerin için teşekkür ederim.[QUOTE=Burak BULUT]Arkadaşlar ben bu konu ile alakalı kısa ve öz bir şey söylemek istiyorum.