Hiç Niğdeli Yok Mu?
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2008 11:48
Ben Niğde'nin Bor ilçesinde oturuyorum. Aslen Niğdeli değilim ama eşim Niğdeli! Akvaryum kurmak istiyorum kardeşim. Yardımcı olursan çok sevinirim. Gökte ararken internette buldum seni!
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2008 09:00
Olur Durmuş Bey olur.Bundan seneler önce Nevşehir ve Aksaray Niğdeye bağlı değil miydi?Hemşehri sayılırız.
KURT BEY 2008-11-30 09:01:54
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2008 19:30
Ya arkadaşlar nevşehirliler kendi bölümüne gitsin burası niğdelilerin yeri(tabi bende NEVŞEHİRliyim)
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2008 19:34
Merhaba arkadaşlar bende Nigdeliyim ama İstanbulda oturuyorum ahm.temel@hotmail.com.
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2009 21:28
Niğde(Merkez) Tabi İstanbulda Oturuyorum..
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2009 11:48
Niğdeli arkadaşlaaaaaar! Nerdesiniiiiiz! Lütfen buluşup tanışalım, balıklarımın resimlerini buraya atacağım yarın, belki bir canlılık oluşturabilirim.
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2009 20:03
[QUOTE=sugibisaf]Niğdeli arkadaşlaaaaaar! Nerdesiniiiiiz! Lütfen buluşup tanışalım, balıklarımın resimlerini buraya atacağım yarın, belki bir canlılık oluşturabilirim.[/QUOTE]
Niğdede oturan benim bildiğim kadarıyla 5 kişi var forumda.Şöyle bir 15 filan olsak çok güzel etkinlikler filan yaparız ama malesef çok az akvarist var Niğde genelinde.
Saygılar,
Teşekkür Edenler: [T]220988,Brk51[/T]
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2009 17:37
[QUOTE=sugibisaf]Niğdeli arkadaşlaaaaaar! Nerdesiniiiiiz! Lütfen buluşup tanışalım, balıklarımın resimlerini buraya atacağım yarın, belki bir canlılık oluşturabilirim.[/QUOTE]
Nerde resimler hani...