Hiç Niğdeli Yok Mu?
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 01:14
Merhaba bende çeyrek niğdeliyim.Eşim tepeköyden :)Ben adanalıyım :) Bu arada niğde beklediğimden de güzel bir yermiş.Hele o elma bahçeleri muhteşemdi.Köydeki insanlar bize göre ne kadar şanslı.En azından sağlıklı yaşam ları var.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2009 17:10
[QUOTE=canluqa]
Merhaba bende çeyrek niğdeliyim.Eşim tepeköyden :)Ben adanalıyım :) Bu arada niğde beklediğimden de güzel bir yermiş.Hele o elma bahçeleri muhteşemdi.Köydeki insanlar bize göre ne kadar şanslı.En azından sağlıklı yaşam ları var.
[/QUOTE]Ahh,ah siz birde Bor'u görün.Heryer bağbahçe.Dünyada yaşayabileceğim tek yer sanırım Ulukışla ve Bor.İki yerde birbirinden güzel.
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2009 11:12
Merhaba arkadaşlar. Bende Niğde / Ulukışla'lıyım (Tren Ulukışlası diye bilinir) ancak Konya'da oturuyorum. Allaha şükür Konya'da akvaryum ve balık konusunda çok sıkıntı çekmiyoruz. Kendi derneğimiz bile var.
Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2009 21:35
[QUOTE=AdamGibi]Merhaba arkadaşlar. Bende Niğde / Ulukışla'lıyım (Tren Ulukışlası diye bilinir) ancak Konya'da oturuyorum. Allaha şükür Konya'da akvaryum ve balık konusunda çok sıkıntı çekmiyoruz. Kendi derneğimiz bile var.[/QUOTE]
Merhaba bende Tren Ulukışlalıyım.Ama Borda ikamet etmekteyim.
Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2009 12:29
[QUOTE=AdamGibi]Burada bir hemşehrime rastlayacağım hiç aklıma gelmezdi. Kunter Bey memnun oldum.[/QUOTE]
Bende sizinle tanıştığıma çok memnun oldum.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2009 21:10
Kunter eğer orta okulu Fahri Kirt'te okuduysan ben senin sınıf arkadaşınım...Hatırlaman gerekir aslında 8. sınıfta geldim Eskişehir'den geldim...Hatırladın mı? xD
Bu arada ben de Niğdedeyim arkadaşlar
pasras 2009-05-11 20:22:47
Bu arada ben de Niğdedeyim arkadaşlar
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2009 11:54
Hatta bende :) niğdeliyim fertek köyünden(fakat ankarada oturuyorum) tanışalım kaynaşalım arkadaşlar. Deniz akvaryumu ile uğraşıyorum son zamanlarımın en büyük güzel hobisi varmı aranızda tuzlu su ile uğraşan? crock 2009-05-22 11:55:03
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2009 21:00
Bende niğdeli değilim fakat niğdede oturuyorum ısteyen olursa akvaryumumu görmeye gelebilir misafirim olur çayımı içer balıklar la takas bu şekilde daha kolay olabilir ayrıca petshoptan daha ucuza balıkta verilir amaç tamammen millete yardım amaçlıdır saygılar.