Haydi Dostlar Ctesi Piknik Söğütözü 14:00
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 18:25
[QUOTE=dejawu]Musa Bey Ramazanda iptal ettik , kısmet olursa haftaya başlıyoruz . Faruk bey buyrun [/QUOTE]
Armağan Balaban'da maçlara katılmak istiyormuş, bana öm göndermişti ne zaman başlayacak diye. Serkan sana havale ediyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 19:25
İftar buluşması 28 inde olacakdı ama ben gelecem diye 21 ine aldın, şimdi ise cumartesi yapacan buluşmayı,pazarın suyumu çıktı acaba?Sırf gelmeyim diye oluyor bunlar.
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 19:27
Selam;
tsira-x 2008-09-27 19:32:17
Tarihi pazar gününe alamıyor muyuz:( Maça da katılabilirdim pikniğe de. Cumartesi günü biraz ters oldu Sağlam sol bek'imdir :) Çok heveslendim... Elimden geleni yapacağım gelmek için... :(
Emin abi biz pazar günü kardeş kardeş takılırız yorma kafanı sen :)
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 21:34
Maç günü değişmez sonucta 2 yıldır böyle . Yemek konusunda ise yemek günü zaten 21 eyluldu ben yanlıslıkla 28 i yazdım . Piknik meselesi ise cumartesı yapıp ,pazar gunu herkes tatılın son gununu dınlenerek gecırmek ısteyebılır diye düşündüm . Uyana kapımız acık uymayanada lafımız yok .
+1 dejawu :)
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 21:44
Yer olarak armadanın yanındaki söğütözü piknik alanını düşünüyorum. Arkadaşlarımla gidiyorduk, düşük bir giriş ücreti var o yüzden içeride it kopuk olmuyor. Mangal falan da yapılabiliyor, oldukça güzel bir yer.
Saygılar,
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 23:54
Kesinlikle Refet beye katılıyorum piknik yapıp hoşça vakit geçirebileceğimiz bir ortam.İt ve kopuğun giremeyeceğini garanti ederim çünkü kapısında 24 saat esasına göre polis bekliyor:))Hem ulaşım açısındanda kolay bir yerde.
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2008 00:20
Yer konusu bencede çok iyi. lazım olan ve olabilecek herşeyi armada dan temin etme imkanımız da var . Ayrıca maç yapılacak yerede yakın . ERKAN EFE 2008-09-28 00:20:49
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2008 00:28
[QUOTE=bjkalley]Yer olarak armadanın yanındaki söğütözü piknik alanını düşünüyorum. Arkadaşlarımla gidiyorduk, düşük bir giriş ücreti var o yüzden içeride it kopuk olmuyor. Mangal falan da yapılabiliyor, oldukça güzel bir yer.
Saygılar,
[/QUOTE]
Saygılar,
[/QUOTE]
Yer gerçekten güzel, ayrıca benim eve de çok yakın. Umarım yağmur yağmaz.
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2008 00:49
Bunu sanırım mustafa abiden ögrenmek mümkün öğle degil mi serkan bey.