Haydi Dostlar Ctesi Piknik Söğütözü 14:00
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 13:40
[QUOTE=dejawu]Eveeeeet , önümüzdeki hafta sonu yani 4 Ekim cumartesi günü Ankara'nın en büyük buluşmasını gerçekleştirmek amacıyla toplanalım . [/QUOTE]
Nerden gaza geldin?
8-ezgixxxxx ( bir doğum günü programı olmazsa)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 14:53
Biz cumartesimi gelsek ne yapsak? Çok iddaa lı gördüm futbol konusunda seni Serkan,sonra yok biz şöyle eksiktik, biz aslında fark atardık anlamam bak haberin olsun
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 15:06
Yer ,zaman,yapılacak etkinliği belli ederseniz katılabilirim bende...
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 16:26
[QUOTE=citronx]Biz cumartesimi gelsek ne yapsak? Çok iddaa lı gördüm futbol konusunda seni Serkan,sonra yok biz şöyle eksiktik, biz aslında fark atardık anlamam bak haberin olsun[/QUOTE]
Kıssasa kıssas isteyen gelir oynarız .
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 16:27
[QUOTE=TEKNOVARYUM]Yer ,zaman,yapılacak etkinliği belli ederseniz katılabilirim bende...[/QUOTE]
Zaman zaten belli . Yer ise bence önemli değil . Mühim olan birliktelikse yer teferruattır . Ki zaten iyi bir yer birlikte seçeriz .
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 16:36
Saati belirleyelim dersten sonra gelebilirim.Maç olayını zaten konuşmaya gerek yok.
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 16:58
Maçta mı var ne zaman ,nerde.Önceki maçada gelemedim işler tükenmiyor ki inşallah bu sefer güzel olacak(benim açımdan)... TEKNOVARYUM 2008-09-27 16:59:15
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 18:04
[QUOTE=dejawu]Ekrem abi tabıkı daha net bırsey olmaz ama bız şimdilik olası rakamı bulalaım ona göre hareket edelim . Maç içinde hakem olursun .
[/QUOTE]
Bana uyar.
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 18:05
[QUOTE=citronx]Biz cumartesimi gelsek ne yapsak? Çok iddaa lı gördüm futbol konusunda seni Serkan,sonra yok biz şöyle eksiktik, biz aslında fark atardık anlamam bak haberin olsun[/QUOTE]
Sizde artık geleceğiniz güne netleştirseniz iyi olacak. Bizde işimizi ona göre ayarlayarız.
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 18:07
[QUOTE=özkoçak][QUOTE=citronx]Biz cumartesimi gelsek ne yapsak? Çok iddaa lı gördüm futbol konusunda seni Serkan,sonra yok biz şöyle eksiktik, biz aslında fark atardık anlamam bak haberin olsun[/QUOTE]
[/QUOTE]
Sizde artık geleceğiniz güne netleştirseniz iyi olacak. Bizde işimizi ona göre ayarlayarız.
Haklısın Abi,konuyu Uğur Abi ye iletiyorum en kısa zamanda.
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 18:10
[QUOTE=dejawu]Musa Bey biz yaklasık 2 yıldır her cumartesi 20 - 21'de 6 'şardan maç yapıyoruz . [/QUOTE]
Biliyorum da 2 yıldır olduğunu bilmiyorum.Ramazandan önceki hafta gelecektim işlerden dolayı gelemedim.Ramazandada yaptığınızı bilmiyordum.İnşallah en yakın zamanda görüşürüm akvaryum.com ailesiyle...
Saygılar...