Hangi Mbuna?(Chuwalarım geldi)resimli
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2008 14:21
Gökhan Bey;
Emrah 2008-12-18 16:59:02
Konuyu dağıtmamak için size özelden mesaj atacağım.Ben isim vermedim.Kimseyi kırmak ve rencide etmek istemem.Nadir türlerin yaygınlaşmaması konusunda sadece fikirlerimi ve hobici arkadaşlarla diyaloğumu yazdım.
İyi dileklerle yazdın abi doğru söylüyorsun.Ve iyi dileklerle yazımızı sonlandırmıştık.Senin şahsına karşı hiçbir art niyet gözeterek yazmadım bu yazımı.
Emin Abi;
O konularda kesinlikle haklısın.Ama benim 10 tane mbamba bay ve yanında bir tür daha besleyecek kadar büyük tankım yok.Sadece 1 erkek 3-4 dişi şeklinde 2 tane tür besleyebilirim.O yüzden 10 adet almak zorunda değilim ki.Hem belki 10 tane alamam ama 5 tane alabilrim.
Neyse daha fazla dağıtmayalım konuyu.
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2008 10:54
[QUOTE=sivaslı_58]Abilerim arkadaşlar, chuwa ile mbamba arasında karar kıldım acaba ikisi aynı akvaryumda olur mu?
SAYGILAR.
[/QUOTE]
Birbirine çok fazla benzeyen bu 2 türü aynı akvaryumda beslemek bence iyi bir fikir değil.Renkleri itirarı ile bu türlerden birinin yanına flavus,polit, crabro gibi bir tür görsellik adına daha isabetli bir karar olacaktır.
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 22:27
Evet arkadaşlarım abilerim yarın forumumuzdaki Müge Hanım'ın(fLamin9o) kalan son 6 adet chuwasını yarın gidip alacağım.Chuwanın yanına şuan hangi tür ekleyeceğime daha karar vermedim.Balıkları akvaryuma koyduğumda resimleri yarın paylaşırım.
SAYGILAR.
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2008 23:05
Yaklaşık bir aydır demasonilerimle beraber chuwa beslemeye başladım .Şuana kadar problem gözlemedim.
Tu_Kiu 2008-12-20 23:34:18
Tavsiye ederim.
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2008 20:35
Evet arkadaşlarım abilerim sonunda chuwalarım geldi, saolsunlar yanlarında 3 adet 2 cm kadar sauloside hediye ettiler.Balıkları Müge hanımdan aldım.Kendisine teşekkür ediyorum.Resimler biraz kalitesiz ama idare eder.Şuanda akvaryumda sp ve icemanlarla beraber duruyorlar.En yakın zamanda sp ve icemanlar çıkarılacaktır.
SAYGILAR.
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2008 20:47
Barış,gözün aydın.
Yeni balıkların hayırlı olsun.Maşallah güzel görünüyorlar.
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2008 16:32
Barış;
Balıkların ortama alıştıktan sonraki resimlerinide eklersen iyi olur.