G.o.paşa buluşması uzun bir aradan sonra
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2009 15:03
İnşallah akşam saatleri olurda benden yana bir sorun cıkmasını istemem.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2009 15:22
[QUOTE=58onur]
Demek isdediğim nereler gidiliyor?Gelmeye karar verirsem bütçemi ona göre ayarlayayım.Saygılar..
[/QUOTE] Çay kahve belki tatlı olur.Sen gel seni oralarda rehin bırakmayız korkmaÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2009 21:49
Bende bir işim cıkmaz ise geleilirim
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2009 21:50
Oldum olası bölgesel buluşmaları sevmemişimdir seveceğimide düşünmüyorum. İyi eğlenceler...
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2009 22:37
Doğan bölgesel buluşmalarda sevilmiyecek neler oluyor bizide aydınlatırsan bizde tebdirli oluruz.(ilk tecrübem)
KaPTaNoY 2009-09-14 22:38:10
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2009 22:53
[QUOTE=jacobsen__]Oldum olası bölgesel buluşmaları sevmemişimdir seveceğimide düşünmüyorum. İyi eğlenceler...[/QUOTE]
Doğancım sen gel bize seni bu,buluşmayıda sevceğine inanıyorum.Yeterki gel dostum.
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2009 23:03
[QUOTE=jacobsen__]Oldum olası bölgesel buluşmaları sevmemişimdir seveceğimide düşünmüyorum. İyi eğlenceler...[/QUOTE]
Başlığa bakıp bu buluşmayı bölgesel olarak nitelendirmemek lazım.Katılımcılara baksana,hepsi bilindik tayfa.
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2009 23:15
[QUOTE=reis][QUOTE=jacobsen__]Oldum olası bölgesel buluşmaları sevmemişimdir seveceğimide düşünmüyorum. İyi eğlenceler...[/QUOTE]
jacobsen__ 2009-09-15 00:26:50
Başlığa bakıp bu buluşmayı bölgesel olarak nitelendirmemek lazım.Katılımcılara baksana,hepsi bilindik tayfa.
[/QUOTE]
Abi ben yinede bölgesel olarak algılıyorum. Blindik arkadaşlar olsada tanımadığımız çok arkadaşta var ve bu arkadaşlar genel buluşmalarda hiçbirşekilde yoklar. Yarın biriside ataköyde sonra şirinevlerde vs.vs. bölge buluşma konuları çarsa gruplaşma başlar ki büyük insanlar yüzünden vakti zamanında ne çektiğimizi biliyorsun abi. Bunun yüzünden İstanbul buluşma forumunuda kapattık.
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2009 23:26
[QUOTE=jacobsen__][QUOTE=reis][QUOTE=jacobsen__]Oldum olası bölgesel buluşmaları sevmemişimdir seveceğimide düşünmüyorum. İyi eğlenceler...[/QUOTE]
[/QUOTE]
Abi ben yinede bölgesel olarak algılıyorum. Blindik arkadaşlar olsada tanımadığımız çok arkadaşta var ve bu arkadaşlar genel buluşmalarda hiçbirşekilde yoklar. Yarın biriside ataköyde sonra şirinevlerde vs.vs. bölge buluşma konuları çarsa gruplaşma başlar ki büyük insanlar yüzünden vakti zamanında ne çektiğimizi biliyorsun. Bunun yüzünden İstanbul buluşma forumunuda kapattık.
[/QUOTE]
Dostum,ben bu forumda üye olduğum sürece gruplaşma gibi hoş olmayan bir oluşuma asla izin vermem.Bu böyle biline.
Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2009 03:15
Ben de gelebilirim gop un ne tarafında olucak acaba ?