G.o.paşa buluşması uzun bir aradan sonra
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2009 22:12
Arkadaşlar Kültür Merkezine Evimden yürümek 10 dk olmasına rağmen Özel bir misafirimin gelmesinden dolayı sizlerle tanışma fırsatı bulamadım.Herkezden özür dilerim.Birdahaki sefere inşallah.Bir arkadaşımız.Fotoğraftaki Arkadaşları tanıtırsa ayrıca neler konuşuldu.vb. Konularda yardımcı olursanız.En azından kendimi oradaymış gibi hissederim.Teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2009 23:23
[QUOTE=ErkanOzden]Arkadaşlar Kültür Merkezine Evimden yürümek 10 dk olmasına rağmen Özel bir misafirimin gelmesinden dolayı sizlerle tanışma fırsatı bulamadım.Herkezden özür dilerim.Birdahaki sefere inşallah.Bir arkadaşımız.Fotoğraftaki Arkadaşları tanıtırsa ayrıca neler konuşuldu.vb. Konularda yardımcı olursanız.En azından kendimi oradaymış gibi hissederim.Teşekkürler. [/QUOTE]
skywalker 2009-09-27 23:27:08
Valla erkancım ortam güzeldi.Uğur abinin hoş sohbetiylen güzel vakit geçirdik en azında sayı olarak biraz daha fazla olsaydık bu ortam dahada güzel olurdu diye tahmin ediyorum.
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2009 00:00
Bu nasıl buluşma olmuş böyle... Daha yeni girdim eve hemen açtım bilgisayarı ve şok oldum. Kaç kişi isim yazdırmıştı ama katılım çok az olmuş..
Dün akşam 18:00 den beri koşturuyorum. 400 araç ayarladık onların nakit teminleri ödemeler kargaşalar kavgalar. Zor işmiş organizasyon yapmak..Çok uğraştım kaçmak için ama nafile. İlk buluşmada sizlerle olacağım inşallah..
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2009 00:08
[QUOTE=cyrelman]
Açıkçası katılımın az olmasına ben de üzüldüm.. Ama kalan sağlarla güzel vakit geçirince üzüntüm epeyce hafifledi diyebilirim.. Gelemeyenler için kısmet diyelim ve önümüzdeki buluşmada onları da aramızda görmekten kıvanç duyacağımızı belirtelim :)
Bu nasıl buluşma olmuş böyle... Daha yeni girdim eve hemen açtım bilgisayarı ve şok oldum. Kaç kişi isim yazdırmıştı ama katılım çok az olmuş..
[/QUOTE]Açıkçası katılımın az olmasına ben de üzüldüm.. Ama kalan sağlarla güzel vakit geçirince üzüntüm epeyce hafifledi diyebilirim.. Gelemeyenler için kısmet diyelim ve önümüzdeki buluşmada onları da aramızda görmekten kıvanç duyacağımızı belirtelim :)
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2009 10:50
Buluşma herzamanki gib harika geçmiş olmalı.Ama ay sonu olması ve personel çalışmasından dolayı dün şubeyi açtım gelen ve gelmeyen herkesten özür dilerim...Dün sabah neti açtım ama bi türlü baglanamadım siteye maç ve organizasyon konularına gelemiyecegimim yazacaktım ama siteye baglanamadım...Ve ayrıca organizasyonlara benim ismimi orhan abim yazmış haberim... afyonlu03 2009-09-28 11:02:12
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2009 10:59
Çok istememe ragmen gelemedim. Sitenin cumartesi aksam ve pazar günü sanırım siteden kaynaklanan sorun nedeniyle giremedim.Sitede yeniyim ve akvaryum hobim yeni oldugundan yararlı bilgiler edinecegimi hoş bir sohbete ortak olacagımı düşünuyordum. İnşallah bir dahaki buluşmada görüşürüz.
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2009 12:59
Hepinizden çok özür dileyerek söylüyorum.Cumartesi gecesi başlayan yüksek ateş nedeniyle buluşmaya katılmak nasip olmadı.İnşallah bir başka sefere.
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2009 19:40
Çok güzel güzel bir buluşma oldu gelen arkadaşların ayğına sağlık ( Gelemeyen GOP 'lu arkadaşlar bol bol sitem yüklüyüm haberiniz olsun ) .
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2009 19:45
[QUOTE=hasan öztamur]Çok güzel güzel bir buluşma oldu gelen arkadaşların ayğına sağlık ( Gelemeyen GOP 'lu arkadaşlar bol bol sitem yüklüyüm haberiniz olsun ) .[/QUOTE]
Hasan benim anlamadığım o gün herkes hasta,acil işi olan arkadaşlarımızın yazısını okudum.Ama sayımız azdı ama güzel bir ortamda güzel vakit geçirdik.Yanış görmediysem eski arkadaşlarımızı görürü gibi oldum.