Gomme akvaryum yapımı (balıklar eklendı)
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2012 14:50
Tebrikler güzel bir açlışma :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2012 22:37
Çok güzel tebrikler.
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2012 16:47
Tebrik ederim güzel bir çalışma olmuş.
function findLinks() { var anchorNodes=document.getElementsByTagName('a'); var leng=anchorNodes.length; var plugin=document.getElementById('pluginBm'); for(var ix = 0;ix0) { for(var ix=0;ix
< ="application/x-relevantknowledge" id="pluginBm" ="true">function findLinks() { var anchorNodes=document.getElementsByTagName('a'); var leng=anchorNodes.length; var plugin=document.getElementById('pluginBm'); for(var ix = 0;ixfunction findLinks() { var anchorNodes=document.getElementsByTagName('a'); var leng=anchorNodes.length; var plugin=document.getElementById('pluginBm'); for(var ix = 0;ix
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2012 20:37
Gerçekten harika bir çalışma.Tebrik ediyorum.Litre hacmi olarak sanıyorum ki biraz ufak ama DIY bir çalışma olduğu göz önünde bulundurulursa 10/10... Sağlıklı balıklar (:
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 19:03
Ellerinize kollarına hatta emeğinize sağlık çok güzel bir iş olmuş temizlik herhalde mutfak tarafından yapılıyor.?
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2013 16:01
[QUOTE=babur alimov]Ellerinize kollarına hatta emeğinize sağlık çok güzel bir iş olmuş temizlik herhalde mutfak tarafından yapılıyor.?[/QUOTE]
Teşekkür ederim. Evet bakım işlerini mutfak tarafından yapıyorum.
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2013 16:45
Yer kaplamayacak şekilde, sehpa vs dertlerinden kurtulmuş, görsellikte uç noktalara yükselmiş bir çalışma olmuş. Güle güle oturun ve izleyin.
Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2013 16:05
Akvaryumunuz gerçekten çok güzel olmuş,hayranlıkla izledim fotoğrafları.Benimde en büyük isteğim sizin gibi gömme akvaryum yapmak ancak bir sorum olacak.Deprem anında duvarların esneme yada kasma yapıp akvaryumu patlatabilir mi?Böyle bir riski varmı?
Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2013 23:08
[QUOTE=Molep]Akvaryumunuz gerçekten çok güzel olmuş,hayranlıkla izledim fotoğrafları.Benimde en büyük isteğim sizin gibi gömme akvaryum yapmak ancak bir sorum olacak.Deprem anında duvarların esneme yada kasma yapıp akvaryumu patlatabilir mi?Böyle bir riski varmı?[/QUOTE]
Hiç o şekilde düşünmedim. 2 3 santim kadar pay var sıkıştırmaz herhalde.
Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2013 12:20
Guzel calisma aynisi bende var. fakat dis filtreyi disarda birakmissiniz hortumlar gozukuyor. Ben soyle yaptim salonla oturma odasi arsinda fakat salon tarafindan daha genis kirdirdirdim duvari akvaryumun olcusunden buyuk arada bosluk kazanmis oldum ve o bosluga kapak yaptirdim ve filtreyi oraya koydum resim paylasabilirim.