Geri Döndüm
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2008 11:50
Merhaba arkadaşlar.
Ben bir süredir forumdan ve deniz akvaryumundan ayrı kalmıştım.Bu kendi isteğimle olmadı, devletimiz çok ısrar etti.27 yaşına geldin yap artık şu askerliğini diye Ben de kısa dönem erbaş olarak askerliği aradan çıkardım.Şu an hala askerim ancak bitmesine de 10 gün kaldı...
10 gün sonra evime döner dönmez hemen deniz akvaryumu kurmaya başlayacağım.Tokat'ta olmam malzeme ve canlı temini konusunda bana yine binbir zorluk çıkarak ancak yine hepsine göğüs germeye hazırım. Forumdaki siz değerli ağabeylerime ve kardeşlerime yeniden merhaba diyorum ve kurulum esnasında bana edeceğiniz yardımlar için şimdiden teşekkür ediyorum.
Saygılarımla...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2008 11:54
Ahmet Bey,
Aramıza tekrar hoşgeldiniz.
O kutsal görevi bitiriyorsunuz. Ne güzel.
İleride Allah İnşallah banada nasip eder o kutsal görevi yapmayı.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2008 12:05
Teşekkür ederim Oğuzhan Bey...
Zor ama güzel bir duygu askerlik.Ve bir nöbet işi.Biz bizden sonrakilere devrediyoruz nöbeti.Eminim ki zamanı geldiğinde siz de bu nöbeti devralacak ve hakkıyle görevinizi yerine getirerek döneceksiniz.
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2008 16:06
Ahmet bey hayırlı teskereler. Sanki siz deniz akvaryumunu daha önce kurmuştunuz diye hatırlıyorum. Askerde iken akvaryuma bakamadılar mı? Yoksa ben mi yanılıyorum?
Saygılarımla
JGUITAR 2008-09-06 16:07:21
Saygılarımla
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2008 16:09
Önce hayırlı teskereler dilemek istiyorum,sonrada yeni kuracağınız akvaryumda başarılar.
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2008 20:18
Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Murat Bey haklısınız.Askere gelmeden önce bir deniz akvaryumu kurmuştum.Ancak akvaryumumda yaşadığım ani bir nitrat patlaması ile palyaçolarımı ve fire goby'mi kaybettim.Akvaryumda hiç balığım kalmamıştı ve askerlik de yaklaşmıştı.Ayrıca eşimin öğretmen olması ve yaz tatilinde akvaryuma bakamayacak olması nedeniyle deniz akvaryumumu dağıtmak zorunda kaldım.Malzemelerim hazır.Sadece gidince kuruluma başlamak düşüyor bana.
Basri bey, siz de haklısınız.Ama nedendir bilinmez benim hgoşuma gidiyor akvaryum kurmak.Adım adım ilerlemöek ve birşeylerin sizin sayenizde yavaş yavaş oluşumunu izlemek hoş bir şey
Tekrar tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Saygılar
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2012 17:22
Hoşgeldin Ahmet Abi aramıza . Sağlıklı hobiler ... Bu arada Tokat şartlarında bu akvaryumu kurmuşsun gerçekten tebrikler . Gerçekten çok zahmetli olmuştur .
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2012 16:43
Hoşgeldiniz. Bilgilerinizi bizimlede paylaşırsanız seviniriz.
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2012 14:32
Her ne kadar ben bu konuyu başlatalı 4 seneden fazla olmuş olsa da o günleri tekrar hatırlattınız bana arkadaşlar. Teşekkürler :) ...