Geri Bildirimlerin silinmesi Hakkında Anket Sayfa 2
Bu durum yazılımsal anlamda gözden kaçan bir nokta olsa gerek. Çünkü engellenmiş veya silinmiş üyeler için "heryerde" düzeltme yapıyorlar. Asıl önemli olan ya o mesaj negatif olsaydı? O zaman ne yapılacaktı?
Çok da sorun değil. Bizler fikir üretiyoruz. Başkaları bunları okuyup daha değişik fikirler oluşturuyor. Sonucunda gerçekten işe yarar bir sonuç çıksın diye umuyoruz. Bu sayede gerçekten olumu veya olumsuz ne varsa görürüz. Kimsenin de itirazı olmaz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Herkeze günaydın.Erdal Bey'in bizlerle paylaşmış olduğu olay ile ilgili olarak benim düşüncem,geri bildirimin silinmesi yönünde.Yanlış anlamadıysam konu sanırım tam olarak bu değil.Kötü bildirimlerin tabiri caizse zaman aşımına uğradıktan sonra taraflar arasında anlaşılıp silinmesi konumuz.Yukarıda bahsedilen ise;yapılan bir alış verişte haksız olanın değilde haklı olanın bildirim almış olması.Ve bu yanlışın düzeltilmek istenmesi.Bu olay belgelerle(ö.m.v.b.) kanıtlandığı zaman silinmesi kadar doğal bir olay olmayacağını düşünüyorum.Saygılar.
Yani silinen üyenin yapmış olduğu bildirimlerin hepsini yönetimin düzelttiklerini mi söylüyorsunuz.Eğer böyle bir durum söz konusu ise silinen üyenin yapmış olduğu tebrik,teşekkür ve +1 butonlarının kullanıldığı kısımlarda silinmeli.Eğer gerçekten böyle bir uygulama tedavülde ise ve bu anket sonucunda bildirimlerin silinmesi kararı alınırsa bahsi geçen üyenin,sizinde belirttiğiniz gibi olumlu bildirimimi sildirmek istediğimi belirtmek isterim.Saygılar.
Sadece yakın zamanda üye isminin görünmemesini sağlamışlardı. Hepsi o kadar... Ben sadece farkettiğim detayı paylaştım.
[QUOTE=DenizYILDIZ]Köksal bey bu iş kolay tarafı. İlan yazısına satınal butonu koyarız. Bu butona basıp satıcıya teklfimizi veriririz o da kabul ederse onay tuşuna basar ve onay tuşuna basılması ile alıcı tarafında geri bildirim için ekran belirebilir ve 1 haftaiçindede yazı yazmaz ise iptal olur.
Benim bahsettiğim de aynen buydu. yapılabilsin ya da yapılamasın, bir öneri ile gelirken yöntemini de paylaşmak işi kolaylaştırabilir.
Burası satış sitesi olmadığından ve boşluklar olduğundan geliştirerek ele alırlarsa neden olmasın...
Kendi adıma bir itirazım yok. Umarım bir sonuç çıkar.
Madem olumsuz olanlar silinecek o zaman geri bildirimin maksadı ne olacak? Birbirimize çok iyi hobici, çok mükemmel vb. gibi iltifatlar yazacağımız bir yazıdan öteye gitmeyecektir. Diyelimki silinsin diyenlerin istediği oldu ve birine olumsuz bildirim yaptınız o arkadaşta size yapar ve karşılıklı anlaşarak sildirirsiniz. Ne anladım ben bu geri bildirim sisteminden?
Hamili kart yakınımdır tarzı, alışverişle alakasız olan, tanıyordum güvenilir biridir gibi geri bildirimler silinmektedir. Geri bildirim sistemi alışveriş sonrası memnuniyet yada memnunsuzluk gibi düşünce ve görüşler için olduğundan bu durumlar dışında yapılan geri bildirimler silinmektedir.