Forumdaki Art Niyetli Kişiler
Kayalar kargoyla yollandı diyorsunuz o zaman büyük ihtimalle elinizde makbuz olması lazım bundan daha büyük bir kanıt olmaz, bu makbuzla arkadaşı mahkemeye bile verebilirsiniz, teslim aldığınızı deme şansı bile yok çünkü burda böyle bir alış veriş yapmadığını söylüyor. Eğer makbuzu kargonun geldiği gün atmışsanız büyük bir hata yapmışsınız, ama yine de elinizde kanıt var oda tel. konuşması. Konuşmayı hangi ay yaptıysanız dökümanını istediğiniz zaman çıkarılır. Arkadaş tel. konuşmalarını da inkar ettiği için bu dökümanlar yine sizi haklı çıkarır. Ancak bütün bu söylediklerim sizin iddealarınız doğruysa geçerli. Bu konunun netliğe kavuşması için bir çok yol var, bahsi geçen öm. de olabilir, ama kesin olan bir şey var bu konunun netliğe kavuşması. Emre Bey'in açıklaması biraz suçlu olduğu izlenimini versede tam emin olmadan olayın aldınlatılması yönünde fikir dışında karar vermememiz gerekir, ancak konunun aydınlığa kavuşmadan kilitlenmemeside hakkımız, çünkü ortada büyük bir suç işleyen yada ağır iftira atan biri var ve bu kişilerin deşifre edilmesi bütün üyelerin hakkıdır.
Bunun için bütün moderatör arkadaşların olaya anlayışla yaklaştıkları için teşekkür ederim.
[/QUOTE]Mahkemeye verin diyorsunuz da en ucuz avukatlık ücreti 200 liranın üzerinde diye biliyorum. Yani 40 kg kaya için Allaha havale etmekle avukat tutmak arasında ince bir çizgi kalıyor bu durumda.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ben değilim başka Emre Yıldırım demişsin. Eğer seninle aynı yaşta başka bir Emre Yıldırım varsa tamamdır. Ayrıca forumda aynı kullanıcı adı, aynı msn adresi, aynı yaş derken her şey tutuyor.
Kargo ile görüştüm, orada da 18 kilogram olarak geçiyor. Turkcell ile görüştüm, senin telefonun ile görüştüğüm de döküm olarak gelecek. Yalnız bu tip belgeleri burada değil mahkemede sana göstereceğim.
Telefonda bana yaş haddinden bir şey olmaz demiştin. Bak bakalım oluyor mu:
5237 sayılı Türk Ceza Kanunu:
Yaş haddi
Madde 31 - (3)
Fiili işlediği sırada 15 yaşını doldurmuş olup da 18 yaşını doldurmamaış olan kişiler hakkında suç, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını gerektirdiği taktirde 18 yıldan 24 yıla, diğer cezalarda üçte bir indirilir ve bu halde her fiil için verilecek hapis cezası 12 yıldan fazla olamaz.
Dolandırıcılık
Madde 157 - (1)
Hileli davranışlarda bir kimseyi aldatıp onun veya başkasının zararına olarak kendisine veya başkasına bir yarar sağlayan kişiye bir yıldan beş yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adli para cezası verilir.
Yani 1 yıldan 5 yıla kadar hapis istemi ile dava açabilirim. Şu ana kadar açmamış olmamın en büyük etkeni senin için üzülecek bir ailenin olmasıydı. Fakat bir özüre bile gerek görmediğin için madem sen aileni düşünmüyorsun ben neden diye düşüneyim diye düşündüm.
En başında moderatörlerden onuruygun ile görüşmüştüm, beni seni dava etmemeye ikna etmişti, yaşına verip affetmiştim. Eğer özür dileseydin hiç bir şekilde parayı da istemeyecek olayı boşverecektim. Fakat bizi yalancı durumuna düşürmeye çalıştığın için olayı kendin yeniden açmış oldun. Birazdan aile avukatımız ile görüşeceğim. Bir de onun fikrini alacağım ve büyük ihimalle 15 gün içinde davayı açacağım.
Tebrik ediyorum arkadaşım.
Bunu avukatımla görüşmem lazım. Avukatımla görüştükten sonra eğer uygun ve gerekli görürse ekleyeceğim.
Bu dekontu eklememin de amacı elimde delil olduğunu ispat etmekti.