Forum Özel Uyesi Arkadaslar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tum duyarli ve ilgili olan arkadaslara tesekkurlerimi sunuyorum.Bu site hepimizin bizim diyarli olusumuzla kuvvet ve guzellik kazaniyor.
Saygilar..
GUCELLEME?
Benim nacizane fikrim ,oy kullanma islemini ,tum forum uyeleride yapsin yarismalar dahada ,zevkli ve dahada guzel hale gelir.
Talep gibi oldu ama bu benim fikrim sadece.
Birde şikayetim olucaktı.Daha önce ö.m atmıştım ama siteye uzun zaman giremediğim için takip edemedim zaten bir değişiklikte olmamış.Yarışmanın Malawi kategorisinde şüpheli bir s prenses resmi mevcut ve oy verilmiş, diğer arkadaşlarımızın sanırım hakkı çalınıyor.Lütfen incelenmesini arz ederim.
http://img295.imageshack.us/img295/7374/labidochromiscaerule usbqy5.jpg
Şmdi tekrar baktım.14 Oy, umarım balık bahsi geçen arkadaşımızındır.
Tüm forum özel üyesi arkadaşları yarışmadaki resimlere oy vererek katılım göstermesini rica ediyorum.. Ben şahsen kensi ilgi alanımdaki resimlere bakarak iyilerine oy verdim..
Güzel bir konuya değinmişsiniz Sayın KILIÇ. Bencede Forum Özel Üyelerinin foruma katılımlarında daha özen göstermeleri gerekmektedir. Foruma acılan topicler nedense genelde aynı kişiler tarafından cevaplanmaktadır. Foruma diğer Forum Özel Üyelerininde katılımlarında ayrı bir renk katacağı kanısındayım.
Saygılarımla.
Tüm forum özel üyesi arkadaşları yarışmadaki resimlere oy vererek katılım göstermesini rica ediyorum.. Ben şahsen kensi ilgi alanımdaki resimlere bakarak iyilerine oy verdim..
[/QUOTE] Katılıyorum size fakat bende 1yıldır üyeyüm ama özel üye olamadım nasıl özel üye olacağım anlamadım.Umarım bende bir gün özel üye olurumÜye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
ALINTI:Refet Ali YALÇIN
Önceden Forum Özel Üyeleri'nin oylarını göz önünde bulundurmak sadece değerlendiren jürinin elindeyken şimdi verilen oyların ortalaması 10 ile çarpılıp (örneğin 6.7 ise 67 olarak) bir jüri oyu gibi ortalamaya katılacaktır. Son gün eklenen fotoların oylanması da göz önünde bulundurularak fotoğraflara yapılan oylamalar yarışmaya katılım bittikten sonra 5 gün daha devam edecektir. Arkadaşınıza, sevdiğinize oylama yaparken diğer insanlarla yarışıldığını ve onlara haksızlık olabileceğini unutmadan oy veriniz. Oylar yarışmacılara gizli olsa da yöneticilere karşı gizli değildir, kötü bir fotoya yüksek ve güzel bir fotoya verilen düşük puan dikkatimizi çekecektir.
Saygılar,
Yukarıdaki alıntıdan da anlaşılacağı üzere, özel forum üyelerinin oylaması da önem taşıyor.Sevgili özel forum üyeleri, 6.akvaryum canlısı yarışması puan vermeyi unutmayalım.Zira oylama süresinin dolmasına birkaç gün kaldı.
Saygılar...