Forum Özel Uyesi Arkadaslar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Aynı kişiye sadece bir oy verebiliyoruz.Yani forum özel üyesi arkadaşlar kendilerine yada arkadaşlarına torpil geçemezler.Bunu düşünmeniz bile gerçekten çok onurlu bir davranış tebrik ederim sizi.
Ayrıca sizede oy verdim.Gerçekten güzel bir akvaryuma sahipsiniz.
Ben bunu düşündüm yarışmaya katıldığımdan beri kimseye oy vermedim. Belki ondan fazla oylama yapmışımdır ama şimdi düşünüyorum katılmadan evvel hep yüksek oy toplayacak iyi tanklara oy vermişim. Çok düşük puan vermektense oy vermemeyi yeğlemişim. Birde oy vermeden önce jurinin neleri dikkate aldığını okudum yani oy vereceksem hangi kıstaslara göre vermem gerektiğine baktım.
Şimdilik tankıma 25 bakıştan birisi oy kullanmış oda 6 vermiş. Canı sağolsun benim için önemli olan katılmak.
Guncelleme...
Arkadaslar,bir kere daha olmustu gene oldu,benim ufak kayincom gene benim bilgisayardan siteye giriyor ve ayni seyi yapiyor.Benim baliga oy veriyor ve diger yarismaci arkadaslarada az oy veriyor.Kendi adima utaniyorum ve butun yarismaci arkadaslardan ozur diliyorum hak eden kazansin sonucta bu bir yarisma.Benim tek istegim arkadaslar ve yonetici arkadaslar,bir kere oy kullanma hakki olsun eger boyle bir sistem yapabiliyorsak,ayni baliga defalarca oy hakki taninmasin sistem otomatik oralarak kitlesin oy vermeyi.
Buradan herkezden ve butun yarismaci arkadalardan ozurdilerim.Bu ikinci oluyor....
Neyse form yöneticisi arkadaşların işi zor. Allah kolaylık versin...
1000 kişi bakıyor 7 kişi oy veriyor demişsiniz ama normal üyelerin oy verme hakkı olmadığı için bu kadar fark olmuş olabilir,Cihan bey.
Saygılar...