FORUM ÖZEL ÜYELİĞİ NEDİR? BİLGİ VERİRMİSİ
Olan Doruk Cengiz'in FÖÜ'lüğüne oldu diyelim...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ve ekstra görünen değerlendirme ölçütleri de profilimize konulacak mı?
Arkadaşlar bütün konuların tamamını okudum.Forum özel üye,forum güzel üye benim için hiç farketmiyor.Akvaryum sevgim çoçuklukta vardı.Babamdan izin çıkmamıştı.Evlenip kendi evimi kurduğumda ilk fırsatta akvaryumu arkadaşımdan öğrenip kurdum.Daha sonra bir kaç ay geçti diger arkadaşım akvaryum.com'a üye ol güzel bir site diyerek yavsiye etti.Üye oldum.İnceledim gerçekten güzel ve bilgi dolu idi.Kuran emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.Paylaşım güzeldi.Benim için önemli olan bu idi.Forum üyesi olan değerli arkadaşlar çok yardımcı oldu.Onlar sayesinde yeni türler ile tanıştım.Çok hoş balıklar, onlardan yavru alıp büyütmek doyurucu bir zevk oldu.Boşverin bence özel üye,üye gibi konuları bilgi paylaşımı yapalım.Ne güzel ben tecrübelerimi soran arkadaşlara aktarmaya çalışıyorum.Aktaran arkadaşlarıda tebrik ediyorum..
Neymiş ücretsiz ilanlara bakılabiliyormuş özel üye olduğumdan beri bir kere bakmadım.
Akvaryumcuya gidip 50 tl'lık alış veriş yaptıktan sonra ben özel üyeyim bana indirim yapacaksın diye birşeyde yok.
Her balık türünü bilmeme veya her hastalığın çözümünüde bilmeme gerek yok.
Özel üye olmanın anahtarı imla kurallarına dikkat etmek chat diliyle yazı yazmamak ve abuk sabuk yazı yazmamaktır bana kalırsa.
Sanırım üyeliğinin üzerinden bir süre geçen çoğu üye böyle düşünüyor ki böyle bir konu açılmış
Kendi adıma verebileceğim cevap şu olurdu:
Evet bende bir süre sonra neden ben de o statüye geçmedim oldukça faalim diyordum ama sitede zaman geçirdikçe bu fikrim değişti.Şimdi bu sitenin ortamın bir parçası olarak görüyorum kendimi ve statüler pekte ilgimi çekmiyor artık.
Zaten bence bu işin 2 önemli kısmı var sanki.
Birincisi bu kafa yapısna gelmek.Ne olursa olsun kendini bu forumun bir parçası olarak görmek ve buna göre sitede vakit geçirmek
İkincisi de gerçekten bu hobiyle ilgili fahri prof luk derecesinde bilgi birikim tecrübe aktarabilecek seviyeye gelmek.
Zamanla biri düşünce yapını diğeri de bilgi dağarcığını geliştiriyor.Ondan sonra hazırsındır.O duruma geldiğinde de yönetimin gözünden kaçmaz zaten bu
Saygılar....