FORUM ÖZEL ÜYELİĞİ NEDİR? BİLGİ VERİRMİSİ
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Çünkü ben FÖÜ olduğumda akvaristlik konusunda tecrübem vardı fakat bilgi bazında oldukça yetersizdim.
Belli oluyor Doruk bey..
Belli oluyor Doruk bey..
Ben yazmayayım dedim ama sizin yazmanız iyi olmuş.
Bende yeri mi bilmem konusu diye yazayım dedim sitede anlam veremediğim bir iki kişi var. Recep Abi, Barış bey ve Alican abi siz. Acaba föü olmak istemediniz mi?
Sanırım kendisini föü yapmanız hakkında böyle bir eleştiri getirdi.
Değerli üyeler burada önemli olan forum üyeliği veya föülük değilki.önemli olan yeni şeyler öğrenmek ve bilgi paylaşımı yapmak.Ben şuan forum üyesiyim şuan kendimi nasıl hissediyorsam föü olsam bile öyle hissedeceğim.Bu sitenin amacı insanlara bilinçli akvaristliği öğretmesi.Sonuçta föünün balığı 40 yavru veriyor da forum üyelerinin balığı 20 yavru veriyor diye birşey yok.Yani amaç farklı.O amacada yavaş yavaş yaklaştığımızı hissediyorum çünkü gördüğüm çoğu dükkan ve evlerde irili ufaklı akvaryumlar görmekteyim.Aslında daha bilmediğimiz çok şey var kafamızı böyle konulara yoracağımıza balıklarımı nasıl rahat ettiririm düşüncesinde olursak hem sizin adınıza hemde akvaristlik adına çok yol katetmiş oluruz.İyi geceler.
Belli oluyor Doruk bey..
Ben yazmayayım dedim ama sizin yazmanız iyi olmuş.
Bende yeri mi bilmem konusu diye yazayım dedim sitede anlam veremediğim bir iki kişi var. Recep Abi, Barış bey ve Alican abi siz. Acaba föü olmak istemediniz mi?[/QUOTE]
Sercan kardeşim.
Foruma 3 yıl oldu üyeyim.Daha öncesindede üyeliğim vardı diye hatırlıyorum.Ama üyelikle girmeye bile gerek duymuyordum.Çünkü gereken herşeyi okuyup öğrenmek mümkündü.Nezamanki birşerleri iyice öğrendik,paylaşıma sunduk tecrübelerimizinde yettiğince.Yalan yok ,ilanlarda verdik alış -verişler yade yaptık.O zaman şifremi unuttuğum için birdaha üye oldum ve halen aktif üyeyim.
Üye olurken özel üye değildik,sonradan özel üye oldum.Şimdi yine normal üyeyim.Hayatımda veya hobimde zerre kadar bir değişiklik olmadı..
Bugünlerde böyle konular oldukça sık açıldı.Forum özel üyeliği neden bu kadar önemli bilmiyorum.
Forum özel üyesi demek,Burda yine kimse alınmasın darılmasın ama , çok bilgili , çok dürüst güvenilir demek değil bence.
Forumda yöneticiler tarafından defalarca üyelik statüleri hakkında bilgi verildi.Forum kurallarında bile var.Hal böyleyken ısrarla neden ben özel üye değilim demek yanlış.(Bence)
Akvarum.com sayesinde bugün hobi adına hatırı sayılır arkadaş çevrem var.Hatta birkaç tanesiyle aile dostluğumuz bile var.Muhabbet ,sohbet,stres atma ,sosyalleşme ve öğrendiğim sayısız bilgide cabası.
Önce kazandıklarımıza bakalım.
Lütfen yazdıklarımdan öncelikle Ferit bey, sonrasında kimse alınmasın.Madem burası bir forum herkes fikirlerini paylaşıyor,bende söylemöek istediklerimi yazdım.Tekrardan sürçü lisan ettiysek affola.
- Yönetim özel üyeliği kurallara uyan ve örnek kişilere, diğer üyeleri iyiye özendirme amaçlı olarak verir ve bu üyelik tipinin diğer üyelere göre ayrıcalıkları vardır. (Ör: Ücretsiz ilanlar forumunu görüntüleyebilmek, yarışmada oy kullanabilmek, profil yorumlarının onaylanmadan doğrudan gösterime girmesi, prestij vb.)
Eğer bu site bizimse,şu ana kadar ufak tefek sürtüşmelerim dışında kimseye bir yanlışım olmadıysa.Hiç kimseyi kişisel çıkarlarım için siteyi kullanarak dolandırma,kırma,rencide etme yoluna gitmediysem.zamanımın en büyük bölümünü bu sitede geçiren bir hobiciysem,elimden geldiğince bilgim ve tecrübem yettiğince herkese yardımcı oluyorsam.Bende forum özel üyeliğinin AYRICALIK larından yararlanmak isterim. Eğerki derseniz forum özel üyesi olabilmek için site yönetimiyle daha sıkı ilişkiler içinde olup bu şekilde kişilik olarak sizi yakından tanımamız gerekir derseniz bunuda anlayış ve saygıyla karşılarım.Kişiselleştirip dargınlık kırgınlık göstermem.Her zamanki gibi siteden olabildiğince faydalanmaya devam ederim. Bu düşünceler içerisinde Ferit beyi anlıyor ve destekliyorum.Saygılar.
Ben bu konuyu açarken düşündüklerimi yazdım. Bilgi paylaşımı hala yapmaya devam edeceğim. Ve banada bilgi için çoğu kişi ö.m mesaj atacak bunada eminim. Ve ben şahsen forum özel üyeliğini şimdiden kendimce hak ediyorum. Özel üyesi olmasamda dostlarımın arasında özel üyeliğim olduğunu düşünerekten herkese saygılarımı sunuyorum. Tartışmak değil yapıcı olmak için uğraşıyoruz. Sonuçta hobici arkadaşlara örnek olmaya çalışıyorum. Forum özel üyesi olup olmama sorun değil ama bu güne kadar çoktan olmalıydım diye düşünüyordum ama neyse artık benim meşhur bir lafım var onu söyleyip konuyuda silebilirsiniz.
Kral olana kadar köleyiz.
Saygılar.