Forum Özel Sorunlusu :P
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Selman Bey bu rütbeyi sizden başka kimse tutturamazdı diye düşünüyorum. Yeni görevinizde nice başarılar . Hayırlısı olsun. İyi sorunlar dilerim .
Saygılar ...
Bu aslında daha ulvi daha yüce bir görev. Forum düzenini bozanlar olursa kızılcık sopasını elime almamla başlayan bir görev.
[QUOTE=selmand] [QUOTE=acayibadam]Moderatör gibi birşey sandım.Ama malesef sandığım gibi değilmiş.[/QUOTE]
Bu aslında daha ulvi daha yüce bir görev. Forum düzenini bozanlar olursa kızılcık sopasını elime almamla başlayan bir görev.
[/QUOTE]
[QUOTE=selmand]Bu aslında daha ulvi daha yüce bir görev.[/QUOTE]
Selman Bey yukarıda yazdığınız mesajla yönetimde bulunan; Ulvi ve Yüce Beylere bir göndermemi yapıyorsunuz yoksa ben mi yanlış anladım?
Bu arada yakında yönetimi istifaya davet edeceğiniz hakkında dedikodular var, aslı varmı acaba?
Selman'a göre dar ağacı yapmakla meşgulüm, bu aralar serbest bıraktım rahatça konuşsun, deşarj olsun biraz.
Selman'a hazırladığım dar ağacı sisteminde Selman'ı yer çekimine emanet ettiğimiz an " En büyük Akvaryum.com! " diye bağıracak şekilde tasarımlarla uğraşıyorum...
Bu programlama senin kafanı ağartacaktır..
Başarılar ne diyeyim..
Selman'a hazırladığım dar ağacı sisteminde Selman'ı yer çekimine emanet ettiğimiz an " En büyük Akvaryum.com! " diye bağıracak şekilde tasarımlarla uğraşıyorum... [/QUOTE]
Yüce Bey akvaryum.com üyeleri olarak, tasarıyı DIY bölümünde görmek isteriz..