Forum Özel Sorunlusu :P
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2006 02:32
Biraz önce gezinirken yeni bir üye grubuna rastladım; Forum Özel Sorunlusu! Sanırım ilk katılımcı üyede Selman Bey.. Ve yine sanırım ki 2 gün önce Refet Bey'in Selman Bey için açtığı özel ankette Selman Bey bu gruba dahil olmayı hak kazandı..
Şimdi Bu durum bulunduğu grubun tek üyesi olan Selman Bey için bir avantajmı dezavantajmı?
Sitemize hayırlı uğurlu olsun!
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2006 02:38
Mete Bey bence güzel sistem tutar gibi.. Bu arada bu grubun genel özellikleri vede hakedilmesi için gereklilikler açıklanırsa süper olur!
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2006 02:38
Süper olmuş yaa..Bu rütbeyi anketle oylayıpta hayata geçiren herkesin ellerine sağlık..Selman için inanılmaz bir ayrıcalık tanınmış ama, bulunduğu rütbenin ilk ve tek kullanıcısı..
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2006 17:08
Bende biraz önce forumda dolaşırken gördüm.Herhalde yanlış yazılmış diye düşünürken açılan konuyu okudum.
Ne diyeyim hayırlısı olsun.
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2006 18:29
[QUOTE=selmand]Biraz işlerim var daha sonrasında taş üstünde taş bırakmayacağım. [/QUOTE]
Selman Bey sabırsızlıkla bekliyoruz..
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2006 18:33
Ben yonetime bişey diyeceğim demedimki şimditescilli sorunlu olduğuma göre bazı ince hsaplarım olan üye arkadaşlarımla olan hesaplarımı uslupsuzca kapatabilirim artık .