Filtrem Bozuldu ! . Yavrular Filtresiz Yaşar Mı
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2024 22:23
Merhaba iyi akşamlar . Yavrularımın durduğu akvaryumdaki filtrem bozuldu . Yenisini sipariş vericem. 3 en fazla 4 güne gelir. O sürede sorun olurmu ? İdare ederler mi? Ben 1 defada dip çekimi yapıp yeni su eklerim o arada . Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim .[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/245843/300720242045361.jpg[/IMG][EDIT]Duruasel,2024-07-31 22:23:50[/EDIT]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2024 22:34
Merhaba,
Eğer varsa hava motoru ile havalandırmanız iyi olur, eğer yoksa günlük 2 litre taze su değişimi filtre gelene kadar yeterli olacaktır. Su tahliye ederken suyun dibinde tahliye etmeniz bir avantaj sağlayacaktır. Kolaylıklar dileriz.
Eğer varsa hava motoru ile havalandırmanız iyi olur, eğer yoksa günlük 2 litre taze su değişimi filtre gelene kadar yeterli olacaktır. Su tahliye ederken suyun dibinde tahliye etmeniz bir avantaj sağlayacaktır. Kolaylıklar dileriz.
+1: [T]237041,MCY4[/T][T]125030,GhostKoi[/T]
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2024 23:18
[QUOTE=Duruasel]Merhaba iyi akşamlar . Yavrularımın durduğu akvaryumdaki filtrem bozuldu . Yenisini sipariş vericem. 3 en fazla 4 güne gelir. O sürede sorun olurmu ? İdare ederler mi? Ben 1 defada dip çekimi yapıp yeni su eklerim o arada . Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim .[/QUOTE]
Bozulan filtrenizin nası bişey olduğunu belirtmediğinizden anlayabilmek için konularınıza baktım kusura bakmayın. Biraz tez canlı görünüyorsunuz. Lepistesinizin ne zaman doğuracağına dair 5-6 tane konu açmışsınız.[:D] Anlayabildiğim kadarıyla hava motoruna bağlı pipo filtre kullanmaktasınız. Motor mu bozuldu?
Önce akvaryumunuzun su seviyesini yükseltin. Yukardan 2-3 santim boşluk kalsa yeter. Her gün %10 taze dinlenmiş su değişimi yapmanız durumunda 3-4 günden çok idare edebilirsiniz. Yemlemeyi abartmadan tabi.[:iyi:]
Bozulan filtrenizin nası bişey olduğunu belirtmediğinizden anlayabilmek için konularınıza baktım kusura bakmayın. Biraz tez canlı görünüyorsunuz. Lepistesinizin ne zaman doğuracağına dair 5-6 tane konu açmışsınız.[:D] Anlayabildiğim kadarıyla hava motoruna bağlı pipo filtre kullanmaktasınız. Motor mu bozuldu?
Önce akvaryumunuzun su seviyesini yükseltin. Yukardan 2-3 santim boşluk kalsa yeter. Her gün %10 taze dinlenmiş su değişimi yapmanız durumunda 3-4 günden çok idare edebilirsiniz. Yemlemeyi abartmadan tabi.[:iyi:]
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2024 23:21
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/245843/310720242320371.jpg[/IMG]
Şelale aparatı ile kullanıyordum . Hem yüksek ses çıkarmaya hemde artık akıtmamaya başladı .
Bilgi için teşekkürler dediğiniz gibi yapıcağım
Şelale aparatı ile kullanıyordum . Hem yüksek ses çıkarmaya hemde artık akıtmamaya başladı .
Bilgi için teşekkürler dediğiniz gibi yapıcağım
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2024 23:28
[QUOTE=Duruasel]
Bilgi için teşekkürler dediğiniz gibi yapıcağım [/QUOTE]
İç filtre küçük hacimli yavru akvaryumları için uygun değildir. pipo ya da askı(Şelale) filtre kullanın.
Bilgi için teşekkürler dediğiniz gibi yapıcağım [/QUOTE]
İç filtre küçük hacimli yavru akvaryumları için uygun değildir. pipo ya da askı(Şelale) filtre kullanın.