Fanusta beslemek için hangi tür?
Selamlar arkadaşlar
Büyük bir fanusum var bu fanusta betta dışında başka hangi türleri besleyebilirim? 100 LT lik japon akvaryumum var. Bu tankıma başka tür koyamıyorum. Bu sebeble fanusta başka türler besşlemek istiyorum. Cüce gurami olabilir mi? Fanusum büyük boy motorum ve hava taşımda var gerekirse havada verebilirim. Önerilerinizi bekliyorum...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Fanusun üretim amacı şekerleme koymaktır, balık değil..!
Fanusun üretim amacı şekerleme koymaktır, balık değil..![/QUOTE]
HAYVANLARI KORUMA KANUNU
Kanun Numarası: 5199
Kabul Tarihi: 24.06.2004
Yayımlandığı R.Gazete: 01.07.2004-25509
BİRİNCİ KISIM
Genel Hükümler
BİRİNCİ BÖLÜM
Amaç, Kapsam, Tanımlar ve İlkeler
Amaç
Madde 1 — Bu Kanunun amacı; hayvanların rahat yaşamlarını ve hayvanlara iyi ve uygun muamele edilmesini temin etmek, hayvanların acı, ıstırap ve eziyet çekmelerine karşı en iyi şekilde korunmalarını, her türlü mağduriyetlerinin önlenmesini sağlamaktır.
Adınızı bilmiyorum ama kara sizin. Akvaryumlara alakalı kıriterler var.Ancak daha fazla kazanma hırsı ile küçücük sözüm ona akvaryum yapıyorlar. Bunlar aslında suç teşkil ediyor ama, yeterli denetim olmadığından bazı yanlışlarda beraberinde geliyor.
Havasına, suyuna,yemine dikkat ederseniz, dinlenmiş su ile haftada bir iki kez su değişimi yaparsanız. Problem yaşamazsınız.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
"Kendini bilgili göstermeye çalışıyor" lafına açıkçası alındım. Bizler bu siteye bilinçli birer akvarist olmak için katıldık. Hepimiz balıklarımızın sağlıkları için uğraşıyoruz, bilgi paylaşımında bulunuyoruz. Akvarist arkadaşlarımızın hatalarını önlemeye çalışıyoruz. Biz, görselliği değil, balıklarımızın rahatını ve sağlığını birinci planda tutuyoruz.
Murat Bey,(imza kısmına adınızı-soyadınızı yazarsanız size daha rahat hitap edebiliriz) siz o fanusu çocukların rahatça ulaşabileceği bir yere koyup içine şekerleme doldurun ve büyük bir akvaryum alın. Hem balıklar hem de çocuklar sevinsin. Sağlıklı günler.