F1 Kafalı Yunuslarım
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2010 18:50
1 aylıkken almıs olup 1 metrelık standart ve 6 aylıktan sonra 120*50*60h akvaryumda buyuttugum balıklarım nasıllar ? yorumlarızı beklıyorum tesekkurler. Massallah dersenız sevenırım nazar degmesın :).
forewerlove 2010-04-14 20:03:55
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2010 19:19
Merhabalar balıklarınız güzel ama ben 6 aylıkken hangi resimde anlayamadım:S
6 aylık erkek demişsiniz yanda fotosu var 13cm den yukarı 6 aylık balık 13 cm olur mu??
Cidden çok merak ettim
Bu yunus 6 aylık mı?? yada ben sizin yüklediğiniz diğer yunusların fotolarını göremiyorum?
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2010 21:55
Evet o resimde ortalama 6-7 ay civarı birseydi balık, ama makinada biraz daha büyük gözüküyor o kadar değildi normal fotograf makinasından kaynaklanyor. Teşekkür ederim.
[QUOTE=murad]
Yunusların şu anki boyları ne kadar?
[/QUOTE]Ölçmedim Murat Bey ama ortalama erkek 20cm civarı,dis, 16cm civarı galiba.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2010 22:30
Bende diyorum 6 aylık yunus böyle olmaz diye benim konumdada var 6 aylık yunus resmi bunun yarısı kadar ama fotograf makinası dev yapmış balığı :)
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2010 09:38
[QUOTE=efetopuz]Bende diyorum 6 aylık yunus böyle olmaz diye benim konumdada var 6 aylık yunus resmi bunun yarısı kadar ama fotograf makinası dev yapmış balığı :)[/QUOTE]
İSTAVRİT 2010-04-14 08:34:18
Evet biraz öyle oldu Efe Bey ... Ama benim balıkların yavruları nedense çok çabuk büyüyorlar 6 aylık balık 9-10 cm civarı oluyor.
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2010 12:44
İlginç. Yemleriniz nedir acaba?
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2010 20:19
[QUOTE=eseryelkenci]İlginç. Yemleriniz nedir acaba? [/QUOTE]
[QUOTE=Fahrettin]Maşallah imrenmemek mümkü değil. Salıklı bol yavrular dileğiyle. Birde genel bir foto koyarsanız daha iyi olur.[/QUOTE]İSTAVRİT 2010-04-14 08:35:18
Yemlerim NLS ve Tetra Discus karısık veriyorum baska bir şey kullanmıyorum
[QUOTE=Fahrettin]Maşallah imrenmemek mümkü değil. Salıklı bol yavrular dileğiyle. Birde genel bir foto koyarsanız daha iyi olur.[/QUOTE]
Teşekkürler . Koymaya calışacağım önümüzdeki günlerde, saygılar
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2010 21:51
[QUOTE=Emin_Paşa]Çekiç kafa ne demek ?[/QUOTE]
forewerlove 2010-04-12 21:59:10
Bildiğim kadarıyla kafa yapısı köşeli cıkıntılı olduğu için böyle geçiyor ismi. Bir de yuvarlak olarak geriye doğru olanlar var. Onlara da bufalo kafa diyorlar, benim bildiğim kadarıyla. ..
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2010 14:45
Yanlış biliyorsunuz, Çekiç kafa yunus yada Bufalo kafa yunus yada hilti kafa yunus yoktur, Nalbur dükkanı gibi,
Yunus yunusdur,Kafa yapması yada yapmaması genleriyle ve orjinalliğiyle alakalıdır,