Eşler...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=tezelh]Yumurtalarda bozulma düzeyi ne kadardı. Çünki verdiğiniz kh, gh değerleri biraz yüksek o yüzden yumurtalar açılmayabilir. Bunu farkeden balık yumurtaları yerler.[/QUOTE]
Haklısınız Hasan Bey,fakat yumurtalar yenmeden çok kısa süre öncelerde hep takip ettim,anladığım kadarıyla hiç bir deforme gözlemlemedin.Acaba diyorum,bu eşlerin daha ikinci yumurtlamaları olduğu için acemi oldukları söz konusu olabilirmi?
Abdurrahman bey hiç acele etmeyin sadece dipde pislik bırakmayın sık aralıklarla azar azar dip cekin.Zaten resimden acemi oldukları belli oluyor yumurtaları dağınık dizmişler.Havalandırmayı yumurtlama anında kısın ama sonrasında acın ki filtredeki bakteriler nitratı dönüştürsünler.Yumurtlama dan hemen sonra Aliosmanın tavsiyesi üzerine metilenmavisi kullanıyorum,mantarlaşmaya faydalı oluyor.
Hiç acele etmeyin 1 ay içinde görüceksiniz yavruları koyucak akvaryum bulamıyacaksınız.
mrb arkadaşlar.r/o almaya karar verdim.Fiyat olarak uygun buldum,bu cihaz hakkında sizin öneri ve düşünceleriniz nedir acaba?
MERHABA ARKADAŞLAR.BAZI NEDENLARDEN DOLAYI ÜYELİĞİMİ İPTAL EDİLMESİNİ TALEP ETMİŞTİM,YENİ ÜYE ADIM CEYLAN DIR.
not:BU KONUMUN DEVAMI OLURSA,YENİ BİR BAŞLIK AÇIP DEVAM EDECEĞİM,SAYGILAR.
Bu arada unutmadan,eşler 24,02,07 de tekrar yumurta döktüler.60.saatlerde yavrular çıkmaya başladılar.