Eşler...
28/01/07 Pazar günü discuslarımıza kavuşmak için,zorlu ve çetin kış şartları na rağmen samimi bir dostumla yola çıktık.Kar,yağmur,fırtına ve buzlanmalara rağmen 3 saatlik yolumuzu ,gidişte 5,dönüşte 7-8 saatte ancak tamamladık.Eş discusların ve 3cm bebiş in yoluluktan yana hiçbir şikayetleri olmadı.Onlarda mutlu bizde mutluyuz.Şu an eşler yeni tanklarında,extra tavsiyelerinizi bekliyoruz.İnşallah yeni minikleriyle,fotolarıyla görüşmek üzre.
Emeklerinden dolayı samimi dostum EMİN bey.Bana güveninden ve yardımlarından dolayı,eşlerin manevi sahibi olan ÖZLEM hanıma.Yardımcı olan forum arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Aldığımız arkadaşımız sağolsun,sıkı kapaklı,üstü delikli bi kova ile teslim etti bize.Hava,pilli hava motoru ile giderildi,sıcaklık sorununu kovayı ön koltuk önüne yerleştirdik ve kaloriferi sürekli ayak bölümüne yani kovaya ayarladık,stres için aqutan kullanarak sorunsuz halledebildim.Tabi yol uzayınca tedirgin olmadıkda değil hani.
Teşekkürler..
Abdurrahman Bey balıklarınızı antalyadan mı aldınız çift olarak çünkü balık satış bölümünde özlem hanım vardı eş discus satan ve çok güzel balıklardı merak ettim acaba onlar mı_?Eğer öyleyse şimdiden yavrularını merak ediyorum.
Saygılarımla...
Öncelikle sağsalim ve kaypsız ulaşmanıza sevindim.Suyun sıcaklığını balıkları kovaya almadan önce 31-32 derece yapmanın sıkı kapaklı geniş bir kovaya koymanın ve aquatan eklemenin stresi azalttığını ve suyun sıcaklığının hemen değişmemesini sağladığını düşünüyorum.Şunu söylemeliyim ki onları yeni sahiplerine teslim ettiğimde ki yaşadığım üzüntü tarif edilemezdi.Ama gözüm arkada kalmadı!onları çok sevecek ve onlara benden daha fazla zaman ayırabilecek yeni sahiplerine buradan teşekkürlerimi iletiyorum.Ayrıca benden hala manevi sahipleri diye bahseden Abdurrahman Bey'e sonsuz saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum.
Güle güle büyütün ve yavru alın!
Abdurrahman Bey balıklarınızı antalyadan mı aldınız çift olarak çünkü balık satış bölümünde özlem hanım vardı eş discus satan ve çok güzel balıklardı merak ettim acaba onlar mı_?Eğer öyleyse şimdiden yavrularını merak ediyorum.
Saygılarımla...
[/QUOTE]Evet,doğru tahmin.İnşallah zamanla yavrularını hepimiz göreceğiz.tşk
Öncelikle sağsalim ve kaypsız ulaşmanıza sevindim.Suyun sıcaklığını balıkları kovaya almadan önce 31-32 derece yapmanın sıkı kapaklı geniş bir kovaya koymanın ve aquatan eklemenin stresi azalttığını ve suyun sıcaklığının hemen değişmemesini sağladığını düşünüyorum.Şunu söylemeliyim ki onları yeni sahiplerine teslim ettiğimde ki yaşadığım üzüntü tarif edilemezdi.Ama gözüm arkada kalmadı!onları çok sevecek ve onlara benden daha fazla zaman ayırabilecek yeni sahiplerine buradan teşekkürlerimi iletiyorum.Ayrıca benden hala manevi sahipleri diye bahseden Abdurrahman Bey'e sonsuz saygı ve teşekkürlerimi sunuyorum.
Güle güle büyütün ve yavru alın!
[/QUOTE]Hiç şüpheniz olmasın,onlar için elimden gelenin daha fazlasını yapacağım.Saygılar...
Teşekkürler....