Erkekler neden çoğunlukta!
Ercan bey, bu soru/araştırma hakkında, bir iki cümlede ben sarfedeyim.
Her insan, yaratılışının gereği bazı donanımlar yüklü şekilde doğar. Akvaryum veya başka hobilere ilgi duyulması tamamen insanın karekteristik yapısına bağlıdır. Sırf uğraş olsun diye veya göz zevki için akvaryum kuran kişiler belli bir süre sonra fikir değiştirerek bırakırlar. Hobi aşamasına gelmeden bırakmaktır bu. Eğer devam ediyorsa kesin karekteristik yapısı bu işe uygundur.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ben bekarım ama istediğim büyüklükte ve sayıda akvaryum kurmak için evlenmek istiyorum .Öğrenciyim.Bende balık besleyen birini gördüğüm zaman hemen arkadaşlık kurup konuşmak istiyorum.Balık besleme nedenim güzel hayvanlar zaten babamda seviyor.Bence stres atmıyor ama çok güzeller.
Ercan bey, bu soru/araştırma hakkında, bir iki cümlede ben sarfedeyim.
Her insan, yaratılışının gereği bazı donanımlar yüklü şekilde doğar. Akvaryum veya başka hobilere ilgi duyulması tamamen insanın karekteristik yapısına bağlıdır. Sırf uğraş olsun diye veya göz zevki için akvaryum kuran kişiler belli bir süre sonra fikir değiştirerek bırakırlar. Hobi aşamasına gelmeden bırakmaktır bu. Eğer devam ediyorsa kesin karekteristik yapısı bu işe uygundur.
söyledikleriniz arasında belki bayanların daha çok izleyici konumda oldukları kısmına katılıyorum :)
Bunun dışında özellikle bitki yetiştirmekten,temizlemekten,büyüdüğünü görmekten çok hoşlanırlar.Bu yüzden özellikle bitki akvaryumlarına bayanların ilgisinin fazla oldugunu ve özellikle akvaryum dizayn konusunda bayanların akvaryumun içini bir oda gibi düşünüp daha düzenli daha temiz tutabileceklerini düşünüyorum :)
Yani en azından ben kendi adıma akvaryumumun bir an önce çiçek bahçesine dönüşmesi ve minik balıklarıma kavuşabilmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :)