Elma Salyangozu
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2016 10:01
170 litre akvaryumumda 30 lepistes endler karışık 8 çöpçü 2 cüce vatoz 8 midye 100 e yakın karides var akvaryumda
benim sorum 20 25 adet elma salyangozu var herhangi bir zararı olurmu çıkartayımmı.
benim sorum 20 25 adet elma salyangozu var herhangi bir zararı olurmu çıkartayımmı.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2016 10:22
Elma salyangozunun fazlasiyla yarari vardir (artan yemleri yer olu baliklari yer biyolojik donguyu saglar vb vb vb) ... diger salyangzlar gbi cift cinsiyetli olmadigi icin asiri ureme sorunuda yoktur...
Beğenenler: [T]183453,Mehari[/T]
Teşekkür Edenler: [T]183453,Mehari[/T]
+1: [T]183453,Mehari[/T]
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2016 10:46
[QUOTE=Semihcetin]Elma salyangozunun fazlasiyla yarari vardir (artan yemleri yer olu baliklari yer biyolojik donguyu saglar vb vb vb) ... diger salyangzlar gbi cift cinsiyetli olmadigi icin asiri ureme sorunuda yoktur... [/QUOTE]
fazlalıktan dolayı biyolojik döngüyü bozabilirmi.
fazlalıktan dolayı biyolojik döngüyü bozabilirmi.
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2016 11:08
170 lt akvaryumdan bahsediyoruz :) benim 10 litrelik karides akvaryumunu gorsen demekki neler dersin :P cok degil akvaryumunuzn hacmi buyuk ama cok cok aklinda kalirsa satarsin yarisini ;)[:iyi:]
Beğenenler: [T]183453,Mehari[/T]
Teşekkür Edenler: [T]183453,Mehari[/T]
+1: [T]183453,Mehari[/T]
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2016 11:24
[QUOTE=Semihcetin]170 lt akvaryumdan bahsediyoruz :) benim 10 litrelik karides akvaryumunu gorsen demekki neler dersin :P cok degil akvaryumunuzn hacmi buyuk ama cok cok aklinda kalirsa satarsin yarisini ;)[:iyi:][/QUOTE]
hahhaha tamam çok teşekkür ederim :)
hahhaha tamam çok teşekkür ederim :)