Elazığ'lı Akvaristler
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2014 02:22
Herkes aklındaki yeri söylesin en uygun yere ortak kararla gidilir. Bir araya geldikten sonra gerisi kolay gibi
Saygılar.
Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2014 08:11
Yav ben acım aç,mangal mı yelliyek nedek :D
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2014 09:35
[QUOTE=Mapper]Yav ben acım aç,mangal mı yelliyek nedek :D [/QUOTE]
Bu soğukta ne mangalı Uğur :)
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2014 14:10
Harput fikri eğer kapalı mekanda oturacaksak bana da uyar ama mangal kısmına karşı biraz mesafeliyim, sonunda dışarda bol rüzgar yiyip hasta olmakta var. Ama Uğur seni doyurmak için birşeyler yapabiliriz. Mesela katılımcı sayısına göre 1-2 tane tava hazırlayıp fırına verebiliriz, Recep'in dediği kahvede sıcak ekmekle beraber yeriz.
Gelebilecek arkadaşlar listeye isimlerini yazsınlarki katılım sayısını netleştirelim.
Liste en son bu haldeydi;
1-Engin ŞİMŞEK
Samed, Kürşat abi, Abdürrahim, Dursun, Özgür, Harun ve Burak'tan haber alan var mı?
Gelebilecek arkadaşlar listeye isimlerini yazsınlarki katılım sayısını netleştirelim.
1-Engin ŞİMŞEK
2-Yusuf OĞUZ
3-Göksel ERSOY
4-Emrah ÇALIK
5-Recep KILIÇERKAN
6-Yücel ORHANSamed, Kürşat abi, Abdürrahim, Dursun, Özgür, Harun ve Burak'tan haber alan var mı?
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2014 15:06
[QUOTE=y.oğuz]Harput fikri eğer kapalı mekanda oturacaksak bana da uyar ama mangal kısmına karşı biraz mesafeliyim, sonunda dışarda bol rüzgar yiyip hasta olmakta var. Ama Uğur seni doyurmak için birşeyler yapabiliriz. Mesela katılımcı sayısına göre 1-2 tane tava hazırlayıp fırına verebiliriz, Recep'in dediği kahvede sıcak ekmekle beraber yeriz.
1-Engin ŞİMŞEK
Samed, Kürşat abi, Abdürrahim, Dursun, Özgür, Harun ve Burak'tan haber alan var mı?
[/QUOTE]
Bir de sizin için listeyi düzenleyeyim :)
melektrikci 2014-01-10 15:19:15
1-Engin ŞİMŞEK
2-Yusuf OĞUZ
3-Göksel ERSOY
4-Emrah ÇALIK
5-Recep KILIÇERKAN
6-Yücel ORHANSamed, Kürşat abi, Abdürrahim, Dursun, Özgür, Harun ve Burak'tan haber alan var mı?
[/QUOTE]
Dostlar daha önce de belirttiğim gibi temmuzdan önce El-aziz'e gelmem çok zor, sizlerin buluşup fotoğraflayıp, paylaşması bizleri de katılmış kadar mutlu ediyor.. Sonraki buluşmalarda aranızda da olurum inşallah
Bir de sizin için listeyi düzenleyeyim :)
1-Engin ŞİMŞEK
2-Yusuf OĞUZ
3-Göksel ERSOY
4-Emrah ÇALIK
5-Recep KILIÇERKAN
6-Yücel ORHAN7-Burak Özerk
8-Uğur Gürbüz
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2014 16:28
Harput'ta yaptırdığımız tavalar her zaman harika olmuştur.Güzel bir fikir.Sınav dönemi 2 aydır makarna yiyorum 3 öğün bi değişiklik gerek .
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2014 19:18
[QUOTE=Mapper]Harput'ta yaptırdığımız tavalar her zaman harika olmuştur.Güzel bir fikir.Sınav dönemi 2 aydır makarna yiyorum 3 öğün bi değişiklik gerek .[/QUOTE]
Aslında tam sucuk havası, bir yandan kar taneliyor bir yandan ezan sesleri Harput'un doyumsuz manzarası...
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2014 19:45
[QUOTE=ByRecep][QUOTE=Mapper]Harput'ta yaptırdığımız tavalar her zaman harika olmuştur.Güzel bir fikir.Sınav dönemi 2 aydır makarna yiyorum 3 öğün bi değişiklik gerek .[/QUOTE]
Mümkünse kapalı mekan olsun, hatta sobası olsun, zaten 1 hafta yataktan kalkamadım,yeni yeni toparlıyorum ayazda kalıp tekrar hastalanmaya niyetim yok.Ama mart-nisan gibi sucuk mangalımızı yaparız. Hatta Malatya ekibi Kömürhanda buluşup mangal yapalım teklifinde bulunmuştu, nasip olursa neden olmasın demiştim. O tür bir organizasyonda yapabiliriz.
Yemek konusunda arkadaşlarımızın fikirleri ne yönde? Pazar günü eğer tava yapacaksak 2-3 kişi önceden buluşup biber,domates,kıyma vs. alıp-hazırlayıp Harput'ta fırına verirdik. Herkes gelince de afiyetle yerdik
Aslında tam sucuk havası, bir yandan kar taneliyor bir yandan ezan sesleri Harput'un doyumsuz manzarası...
[/QUOTE]Mümkünse kapalı mekan olsun, hatta sobası olsun, zaten 1 hafta yataktan kalkamadım,yeni yeni toparlıyorum ayazda kalıp tekrar hastalanmaya niyetim yok.Ama mart-nisan gibi sucuk mangalımızı yaparız. Hatta Malatya ekibi Kömürhanda buluşup mangal yapalım teklifinde bulunmuştu, nasip olursa neden olmasın demiştim. O tür bir organizasyonda yapabiliriz.
Yemek konusunda arkadaşlarımızın fikirleri ne yönde? Pazar günü eğer tava yapacaksak 2-3 kişi önceden buluşup biber,domates,kıyma vs. alıp-hazırlayıp Harput'ta fırına verirdik. Herkes gelince de afiyetle yerdik
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2014 04:45
[QUOTE=Mapper] Yav ben acım aç,mangal mı yelliyek nedek :D [/QUOTE]
Öğrencilerin makus talihi. Hep aç hep aç. Sonra niye öğrenci evinde akvaryum kurulmuyor diyorlar. Tabi kurulmaz o hayvancağızların sonu muhtemelen tava olur.
Öğrencilerin makus talihi. Hep aç hep aç. Sonra niye öğrenci evinde akvaryum kurulmuyor diyorlar. Tabi kurulmaz o hayvancağızların sonu muhtemelen tava olur.
Gönderim Zamanı: 11 Ocak 2014 10:29
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2014 12:26
S.a abiler , arkadaşlar öncelikle mevlid kandiliniz kutlu olsun , kusura bakmayın bu seferde aranızda olamayacağımm malumm sınavlar varr inşalla bidahaki sefere diyelimm :):)