Elazığ'lı Akvaristler
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2014 14:23
Maşallah Emrah Allah kazasız belasız büyütmeyi nasip etsin.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2014 01:24
Öncelikle hepinize iyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler.
[QUOTE=melektrikci] Maaşallah, ilk mi?[/QUOTE]
Balıklar daha önceden karma akvaryumda bir kaç sefer yumurta döktüler fakat üretim tankına alındıktan sonra ilk yavrulamaları oldu.
Saygılar.
[QUOTE=melektrikci] Maaşallah, ilk mi?[/QUOTE]
Balıklar daha önceden karma akvaryumda bir kaç sefer yumurta döktüler fakat üretim tankına alındıktan sonra ilk yavrulamaları oldu.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2014 19:24
Arkadaşlar nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor bir buluşma ayarlayalım ocak ayı için kimler burada 18-19 Ocak 2014 uygun mudur.
Engin ŞİMŞEK 2014-01-06 19:25:24
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2014 22:40
Arkadaslar 19 Ocak bana uyar.Dün yazacaktum ama fırsat olmadı,Engin sagolsun ilk adımı atmış.Bu defa daha yoğun bir katılım olur inşallah.
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2014 23:02
19 Ocak bana da uyar.Listeyi hangi abi tutacaksa beni de yazabilir.Bir aksilik olmazsa İnşallah katılacağım.Mümkünse eğer öğleden sonra olsun.Sabahları erken kalkamama gibi durumum var. :D
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2014 23:30
[QUOTE=ERSY] Arkadaşlar bitkili akvaryum kuruyorum 250 litrelik 100.50.50 8 yıldır ilk defa ciklet dışında bir akvaryum bakacam[/QUOTE]
Hayırlı olsun umarım dilediğiniz gibi olur.
[QUOTE=Engin ŞİMŞEK] Arkadaşlar nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor bir buluşma ayarlayalım ocak ayı için kimler burada 18-19 Ocak 2014 uygun mudur.
[/QUOTE]
Bence de arayı fazla açmamak lazım.
Hayırlı olsun umarım dilediğiniz gibi olur.
[QUOTE=Engin ŞİMŞEK] Arkadaşlar nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor bir buluşma ayarlayalım ocak ayı için kimler burada 18-19 Ocak 2014 uygun mudur.
[/QUOTE]
Bence de arayı fazla açmamak lazım.
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2014 08:18
Katılım listesi
[QUOTE=y.oğuz]Arkadaslar 19 Ocak bana uyar.Dün yazacaktum ama fırsat olmadı,Engin sagolsun ilk adımı atmış.Bu defa daha yoğun bir katılım olur inşallah.[/QUOTE]
1-Engin ŞİMŞEK
2-Yusuf OĞUZ
3-Göksel ERSOY
4-Emrah ÇALIK
5-Recep KILIÇERKAN
katılacak arkadaşlar kendini eklesin ikincisi de sakin bir yere gidelim İzzet Paşa çay ocakları çok gürültülü oluyor.Bildiğiniz başka bir yer var mı arkadaşlar.....
[QUOTE=y.oğuz]Arkadaslar 19 Ocak bana uyar.Dün yazacaktum ama fırsat olmadı,Engin sagolsun ilk adımı atmış.Bu defa daha yoğun bir katılım olur inşallah.[/QUOTE]
Hocam nasıl oldun sen hastasın diye bu sefer ben organizasyonu yapayım dedim :)
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2014 09:31
ELAZIĞLI AKVARİSTLER II. SAHLEP GÜNÜ Tarih:19 OCAK PAZAR
1-Engin ŞİMŞEK
2-Yusuf OĞUZ
3-Göksel ERSOY
4-Emrah ÇALIK
5-Recep KILIÇERKAN
6-Yücel ORHAN
Biraz düzeldim çok şükür,nöbetteyim bugün.
Biraz düzeldim çok şükür,nöbetteyim bugün.