Düşük sistemli ucuz nano
Fotoğraf:
Boyut (cm): 41x38x42 cm
Malzemeler : Hava Taşlı Ps , Fosfat giderici ,100w ısıtıcı
Kullanılan Yemler:Nls Marine Formula
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Seachem Reef Plus
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Çok güzel. Benim ofiste kullandığım tarza bir akvaryum. Bu akvaryum kolay kolay hata vermez. Doğrudan bir akıntı motoru bile yok üstelik.
Deniz suyuyla başlandığına göre arkadaki alglerin türü nedir? Diatom olmamalı ama diatom gibi duruyor.
Çok güzel. Benim ofiste kullandığım tarza bir akvaryum. Bu akvaryum kolay kolay hata vermez. Doğrudan bir akıntı motoru bile yok üstelik.
Deniz suyuyla başlandığına göre arkadaki alglerin türü nedir? Diatom olmamalı ama diatom gibi duruyor.
Deniz suyunda diatom olmuyor mu? yada deniz suyuyla kurulan tanklardamı görülmüyor bu kısmı merak ettim Serkan bey.
Deniz suyunda diatom olmuyor mu? yada deniz suyuyla kurulan tanklardamı görülmüyor bu kısmı merak ettim Serkan bey.
[/QUOTE]
Umarım tuzlusuda kaybettiğiniz ilk ve son canlı olur. Bende uzun bir süre hiç canlı kaybı yaşamamıştım sonra ne olduysa birer gün arayla 2 balığım akvaryumdan atladı sonraki aldığım balıkta kuyruk erimesi oldu oda 1 hafta sonra öldü. Geldimi herşey üstüste geliyor. Sonra 28ltden 75ltlik akvaryuma geçtim şimdi rahatım chelmon bile bakıyorum. Resif yolunda yavaş yavaş ilerliyorum.
[/QUOTE]
Diatomların asıl dünyasının denizler olduğunu okuduğum için biryerde sizin sorunuzun içeriğini bu yüzden merak ettim yani işin akvaryum kısmında ki oluşumu ve farkı nedir diye bilgi almak amaçlı benimkiside sizden Teşekkürler.
Diatomların asıl dünyasının denizler olduğunu okuduğum için biryerde sizin sorunuzun içeriğini bu yüzden merak ettim yani işin akvaryum kısmında ki oluşumu ve farkı nedir diye bilgi almak amaçlı benimkiside sizden Teşekkürler.
[/QUOTE]