Discusa Su piresi?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bildiğim kadarıyla zevkle tüketiyorlar ve hic sorunda olmuyor onlar için ancak cok alıstırma su pireleri derelerden alındığı için parazit ve bakteri tasıma ıhtımallerı yuksek tuflex gıbı onları flagyl e falanda yatıramazsın anında olurler en saglıklısı bence evde yapğacagın artemya. Yinede sen bilirsin ben aklını kurcalamayayım zevkle yiyeceklerine eminim ama ben cesaret etmem sana iyi geceler
saygun
Tekrar merhaba bir yetiştirici bana 02 li sudan gecırdıkten sonra verebilirsin dedi. Şu eczanelerde satılan oksıjenlı suyla yıkayıp verılebilirmiş ama denemedim. Bilgisine güvendiğim bir abidir ama ben su piresi bulamıyorum onun yerıne artemya yapıyorum.saygılar
merhaba sahsen ben kendim yakaladığım su pirelerini üretiyorum her boyunu afiyetle yediklerine sahit oldum.su piresini ürettikten sonra ürettiğim yerden aldım ve vitaminli suya koydum
yemek yemeyen diskusların iştahı açıldı.tabii.su piresindenmi onu bilemiyorum.iştahı açılan balıklar artık her yemi yemektedirler.
saygılarımla...
http://www.izmirakvaryum.com/forum/index.php?topic=4450.0
yukarıda ki linkte bu konuyla ilgili bir bilgi var Benimkilerde daha önce küçük boyları yemiyorlardı yavru diskuslarım sadece tercıh edıyordu bunları ama sanırım bu sorunuzun yanıtı burda onur bey saygılar