Dereden kepçe ile discus yakalama video
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2007 14:16
İşte kültürler arası fark budur. Ne yazıkki bizim insanımız kendini geliştirememiş ve sonralarında neler olabileceğini düşünmeden her türlü kirliliği yapabilen cahil bir toplumuz.Ne yazıkki bu böyle, daha 6-7 sene oncesinde antalya olymposta kendimi bir rüyada hissederken gecen sene inanılmaz birşekilde kamyon lastiğiyle burun buruna geldim.Kekovada akvaryum koyu ve tershane koylarında mükemmel görüntülerle karşı karşıyayken yine önüme bira şişeleri cıktı.Denizlerimizde kirli, tatlı sularımızda.Derelerimizden artık lastikte cıkamayacak gerçi! suyumuzda bitti.Cahil bir toplumuz kelimesi yanlış anlaşılmasın bir genelleme deildir.
Empyr 2007-11-08 14:20:03
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2007 21:11
Çok haklısınız Murat bey kendi ülkemizi hep överiz fakat kimse çevresine duyarlı olmaz temiz bakmaz başka ülkelerde adamların doğal güzellikleri sınırlı onlarıda daha nasıl güzelleştirebilirz diye uğraşırlarken bizde bukadar güzelliği nasıl yok ederiz diye uğraşıyoruz.
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2007 21:46
Burdur gölünde sadece türkiyeye özgü burdiriscus balığı çıkmakta bildiğim kadarı ile.Ama biz kendi balık türlerimizi tam tanımıyoruz vede tanıtamıyoruz..
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2007 21:53
[QUOTE=yalaza]
Burdur gölünde sadece türkiyeye özgü burdiriscus balığı çıkmakta bildiğim kadarı ile.Ama biz kendi balık türlerimizi tam tanımıyoruz vede tanıtamıyoruz..
[/QUOTE]Evet. Haklısınız. Dünyada sadece Burdur Gölü'nde. Bir acı su balığı. Çok özel bir balık...
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2009 02:58
Video gözükmüyor link falan varsa paylaşırsanız sevinirim.
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2009 03:21
[QUOTE=bahadir74]Ne olurdu bizin Porsuk nehrindende discus çıksaydı.
[/QUOTE]
Bir an geçmişe gittim, sene 1985 porsuk nehrinden Eskişehir şeker fabrikasının atıklarının karıştığı yer civarı , civarı dediysem çok uzağı değil +- 5 m civarı.
8-10 cm lik sazanlar tuttuk sınıf arkadaşımla sonra o yedi balıkları çocuk aklı işte 1 hafta yattı zehirlendikten sonra.
Konuyu dağıtmayayım bizim sularımız ve iklimimiz itibari ile görsel açıdan bizi tatmin edecek balık yok sularımızda olanlarda zaten sazan vs dışarıdan getirilip bırakılmış.
Belki mento biraz ama kalanı cidden boş geliyor bana.
[/QUOTE]
Bir an geçmişe gittim, sene 1985 porsuk nehrinden Eskişehir şeker fabrikasının atıklarının karıştığı yer civarı , civarı dediysem çok uzağı değil +- 5 m civarı.
8-10 cm lik sazanlar tuttuk sınıf arkadaşımla sonra o yedi balıkları çocuk aklı işte 1 hafta yattı zehirlendikten sonra.
Konuyu dağıtmayayım bizim sularımız ve iklimimiz itibari ile görsel açıdan bizi tatmin edecek balık yok sularımızda olanlarda zaten sazan vs dışarıdan getirilip bırakılmış.
Belki mento biraz ama kalanı cidden boş geliyor bana.
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2009 00:00
arkadaşlar yeterki doğallağını korusun ya.biizm memlekette kaplıcanın akıntısında endler's e benzer bi tür yaşıyor erkekleri renkli dişileri renksiz o kadar sağlam bi balıkki ölmüyor ya. yakında foto çekebilirsem foruma koycam o türleri
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2009 01:19
Paylaşım için teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2009 01:48
Bizim burda dereye kepçe atsan ya poşet çıkar yada pet şişe.
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2009 02:04
http://www.youtube.com/watch?v=_m1-tn9uIqs
Arkadaşlar link budur.
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2009 21:56
Eline sağlık balığı cennetten aldın akvaryumda acı çektiriceksin. :| Ben orda olsam dalardım balıkları izlerdim.Akvaryuma hiç gerek kalamzdı.
Bu arada paylaşım için sağolun.
Bu arada paylaşım için sağolun.