deniz akvaryumuna geciş
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
İşte arkadaşlar led sistemim 28 adet power led kullanıldı kendinin balansları kullanıldı ledler tane halinde alınıyor şerit değil yani bilindiği dükkan süslerinden değil 6 lı 12 li bordları var ayrı alınıyor üzerine lehimle kaynak yapılıyor sonra ışık açılarını düzgün versindiye mercek takılıyor balanslarıda özel olarak 6lı 12 olarak değişiyor ve sonuçta göründüğü netlik alınıyor yeni resimleri yollıcam kurulum devam ettikce.
Birde taşları ortaya dizerseniz akıntı vererek taşarın arkasında tortu birikmesi ve arka cam temizliğini daha iyi yaparsınız.
Kullandığım İlaçlarım ve böcüğümm boş boş geziniyor az kaldı bu saltanatı bitecek 27 sinde arkadaşları dolacak yanına bu arada ölcümlerimi yapıyorum gayet güzel gidiyor ph nitrat nitrit tuz ölcümlerim kh hepsi normal düzende devam ediyor bu arada daha 8 km daha kaya eklicem beklemedeyim cünkü gelen kayalar cok büyüktü ve hoş görünmüyorlardı 3-4 gün içinde kayalarıda koyup hazır vaziyette misafirleri beklicem.
Evet eski akvaryumun test kiti eskiden tatlı su akvaryumum vardı ama bunuda cöpe atacak değilim bunlarda işe yarıyor sonuçta ph nitrat ölcümü ama ölcüm kitim var .Balık konusunda acele etme demişsiniz zaten ilk olarak 2 balık koyucam 10 gün sonra 1 ekleme yaparak ilerlicem ilğinize tşk.
Akif bey şerit ledmi kullandınız hazır yoksa benim yazdığım gibi kendinizmi kaynak yaptınız bu ledler farklı yeni türkiyeye gelmiş karaköyde yegenlerim aldı burda yaptırdık hatta bu ledleri borda bagladıktan sonra yakamadık cünkü baglama şeklini bilemiyorduk ve heryerde araştırdık bulamadık yanlızca türkiye dispiritörüne ulaşıp onun anlatımıyla bagladım öyle karışıkki (G) (f) ye cok karışıktı anlıcagınız öyle şerit let değil ne olursunuz bunlarla kıyaslamayın her kez aynısını söylüyor o dediğiniz letleri ben mutfakta kullanıyorum dekor olarak onunda resmini yollarım
Arkadaşlar solda gördüğünüz ledlerden değil anladınızmı herkez aynı soru yu soruyor o anlattığınız ledleri ben mutfakta dekor olarak kullandım şerit let anlaşışmıştır inşallah ilğinize alakanıza tşk
Akif bey ben nasıl bağlancagını sormadımki boşuna yorulmuşsunuz zaten resimlere dikkatli bakarsanız ledlerim baglı olduğunu görüceksiniz .Bu arada siz bu ledlerden kullanıyormuydunuz ve iyi sonuc alamadınızmı peki şu anda ne kullanıyorsunuz onuda anlatırsanız...