deniz akvaryumuna geciş
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Ben bu konuda öneri niteliğindeki paylaşımlarımdan vazgeçiyor size tekrar hayırlı olsun diyorum kolay gelsin.
Ali kardeş bu form sitesinide iki dakkada kadın proğramlarına cevirme bence eleştiri eleştiri git bence sabah izdivac proğramına katıl .Ben katkılarımı yazmıcammı ne koydumu söylemek suçmu biride bana kardeş şunu koydunmu diye sorar bende onu araştırırım koyarım bence size hiç birşeyden haberi olmayan lazım malzemesini ben vereyim havasındasın satış yaptığın belli marka vermemmi rahatsız etti led konusunda soru soruldu cevap verdim ya elinizde T5 var millete vermeye calışıyorsun anlamadım kardeş sen bana birşey yazma formada sağ olsun arkadaşlarla paylaşıyoruz ben burda cok bilmişlik taslamadım sadece kafamdan gecen okuduğum zaman aralıklarını yazdım kayaları koyduktan sonra 10 gün dedim serkan mengi arkadaş bence 3 hafta bekle dedi olumlu olduğunu anladım ama siz anladığım kadarıyla prof yaklaşıyorsunuz marka öneren firma öneren kişilerdensiniz
önerilerinden vaz geciyormuşsun sağ olasın zahmet oldu sanada hayırlı müşteriler
Arkadaşlar günaydın canlı kaya konusunda fikirleriniz nelerdir nereden uygun olarak ama sağlıklı kaya alabilirim form sitesinde okuduğum kadarıyla 7 litreye 1 kğ kaya yazıyorlar 30 35 kilo aralığı yeterli olurmu en önemlisi kayaların ceşitleri vardır herhalde bunla ilğili bilginiz varsa önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...
Benim anlamadığım muzaffer bey sert demişsiniz ali beyin yazılarını okudunuzmu peki yardımcı olmaya calışıyor diyorsunuz ben kim birşey önermişte ben hayır demişim sizde dikkatli okuyun forum sitesi oldunu biliyorum ama siz de bir tuaflık var ben kendmi ifade edemedim herhalde tuz oranını ölcüp söyledim diye için içini yemiş ali beyin ne acalesi varmış da bilmemneymiş .bu ledleri yapan arkadaşım kendisi akvaryumcu kardeşide aksa jenaretörün elektirik mühendisi daha önce denenmiş ve mercekleride gayet secilerek yapıldı zaten ilk led işi bana yapılmadı bende görüp istedim neyse bakıcaz kayalarımı beslemezse bende T5 yada farklı yönlere dönerim ilğin alakan için teşekkürler ama ricam dikkatli okursan ona göre yorumda bulun bunada sert deme bende seni eleştirdim :) (sizin sözünüz )En iyi sistem için kendi deneme yanılma yöntemini seçip dünya kadar para batırmak en iyisi sanırım (ve buda insanları kırmaya değmez ) bunada merakla bekliyorum yorumunuzu ben sadece fikir almayı seviyorum verdiğiniz modelide araştırcam bu güzel olan ama benim yazdıklarımada saygı isterim
Saygılar,
Ali bey anlaşamıyoruz sanırım şunu böyle bunu böyle koydum yaptım demek suçmu sizin laflarınıza göremi hareket edicez biz acemiler bence siz eleştiriye gele miyorsunuz siz bilbi vermiyorsunuz insanları eleştiriyorsunu ben yazıyorum bunları yaptım sizin hemen siz şöyle yaptınızda böyle yaptınız diyorsunuz hala yazılarında bir örnek bile yok hala zarar etmenizi istemem gibi laflar onun yerine şunları koyun şunları yaparsan daha mantıklı olur lafları yerine şu şunu böyle demiş bu bunu böyle demiş başka formlardada eleştirileriniz gördüm ama yapıcı olanı değil serkan kardeş evet öneriden bulunduktan sonra söyledim evet bunda ne var anlayamıyorsunuz sanırım ben bildimi yazdım oda olmaz böyle bence daha iyi olur dedi budur ali bey bence sizin için bir komposizyon olsun bu konuşma bunuda kaldıramamışsınız neyse siz fazla katılmasanız iyi olur sizin bilğiniz cok bizler küçük geliriz moralini bozma bence deymez kim nekadar para harcamış hazine bakanı bile bukadar düşünmez düşünsenede olumlu birşey der neyse kendine iyi bakk
[/QUOTE]
Merhaba oncelikle hayirli olsun..