Demasoni ve Sarı Prenseslerim [Güncel fotoEklendi]
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2010 20:22
Fotoğraf:
Boyut (cm):100*45(h)*55
Kapasite (litre):250
Canlılar:8 adet sarı prenses 5-6cm ,5 adet Demasoni 3-4-5cm ,1 adet Frontasa,2 adet Vatoz
Malzemeler:Jebo 838 Dış filtre,Atman f-103 iç fitre,Atman 9500 hava motoru,Atman 300w ısıtıcı
Akvaryum Bakımı:İki haftada bir %30 su değişimi
Kullanılan Yemler:Sabah SERA Flora,Öğlen New Life Spectrum Cichlid Formula,Akşam SERA Granugreen
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:2 Haftada bir Sıvı Gübre MICROBE LIFT BLOOM GROW
Merhaba Arkadaşlar Akvaryumum bu şekilde kuralı 4 ay falan oluyor balık sayısı biraz az farkındayım ve 1 adet Frontasa bu türlerle bakılmaz biliyorum ama bir arkadaşımın geçiçi olarak duruyor
ben sarı prenseslerle Demasonileri yavru olarak aldım alalı 3 ay falan oluyor aynı büyüklükte Demasonileri 10 a tamamlıcam en kısa zamanda
Yorum öneri ve Eleştirilerinizi esirgemeyin....
war3z 2010-07-01 11:26:34
Boyut (cm):100*45(h)*55
Kapasite (litre):250
Canlılar:8 adet sarı prenses 5-6cm ,5 adet Demasoni 3-4-5cm ,1 adet Frontasa,2 adet Vatoz
Malzemeler:Jebo 838 Dış filtre,Atman f-103 iç fitre,Atman 9500 hava motoru,Atman 300w ısıtıcı
Akvaryum Bakımı:İki haftada bir %30 su değişimi
Kullanılan Yemler:Sabah SERA Flora,Öğlen New Life Spectrum Cichlid Formula,Akşam SERA Granugreen
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:2 Haftada bir Sıvı Gübre MICROBE LIFT BLOOM GROW
Merhaba Arkadaşlar Akvaryumum bu şekilde kuralı 4 ay falan oluyor balık sayısı biraz az farkındayım ve 1 adet Frontasa bu türlerle bakılmaz biliyorum ama bir arkadaşımın geçiçi olarak duruyor
ben sarı prenseslerle Demasonileri yavru olarak aldım alalı 3 ay falan oluyor aynı büyüklükte Demasonileri 10 a tamamlıcam en kısa zamanda
Yorum öneri ve Eleştirilerinizi esirgemeyin....
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2010 20:33
Öncelikle çok şık bir akvaryumunuz var.Balıklarınıza gelince sayı şuan size azmış gibi gelebilir fakat balıklarınız tam damızlık olduğunda bu durum değişecektir.Ayrıca balıklarınız daha sağlıklı gelişmesi ve su kalitesi açısından 2 haftada değil her hafta %25 su değişimi yapabilirsiniz...
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2010 21:08
Evet su değişimini biraz daha kısa sürede yapsam daha iyi olucak ama belli süre sonra zor geliyor her hafta herhafta .Kayaları daha çok olmadı koyalı önceden sırf fosil kaya vardı 4 adet uzun uzun balıkların saklanabilmesi için böyle yaptım balık sayısını arttırmayı düşündüğüm için bu kayaları ekledim
Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2010 15:43
Gayet başarılı bir kurulum olmuş tebrik ederim.Balıklarda uyumlu.BAlık eklemek istiyorsanız başka tür değilde ,şuanki türlere dişi takviyesi yeterli olur bence.
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2010 17:33
Of of of harika müthiş bir akvaryum..
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2010 18:25
Frontoza olmasa, Dekorda elden geçirilirse müthiş bir akavryum olur.
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2010 18:25
Dekor gerçekten zekice yapılmış tebrik ederim.
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2010 22:08
[QUOTE=tolgi_olgi]Frontoza olmasa, Dekorda elden geçirilirse müthiş bir akavryum olur. [/QUOTE]
Teşekkür Ederim Arkadaşlar,tavsiyeleriniz neler elden geçirme konusunda
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2010 11:22
Arkadaşlar 3 kök amazon,1 anabias ve ortadaki saza takviye yaptım,amazonun bir kenarı ısıtıcıya değiyo ama bir sakıncası olurmu bitki için,bir adet dişi demasoni ekledim ve frotosayı çıkaramadım daha o balığı seviyorum ya çok sakin izlemesi bile huzur veriyo insana
soldaki çukuru erkek sarı prenses kazdı,dişi sarı prensesin ağzı dolu yaklaşık bi 10 gün oldu acaba ayırsammı ne tavsiye edersiniz
Gönderim Zamanı: 15 Temmuz 2010 16:03
Pek doğal görünmesede düzenli bir tank olmuş Taşları bir kaç akvaryum tanıtımından faydalanıp tabana yayarsanız daha güzel bir görüntü elde edebilirsiniz.