Çözüm Önerisi Olan?
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2013 12:20
Merhaba Arkadaşlar;
Benim 70 Litrelik akvaryumum var. İçinde 1e 3d Lepistes 3d plati 2 cüce vatoz 1 vatoz 2 bronz çöpçü var. Ben önceki konularda yavru alamıyorum demiştim lepisteslerden 2-3 tane yavru görsem platiler yiyiordu zyırmakta mümkün değildi ben bu 3 platiyi çıkarcam ama nasıl ANKARA/Elmadağında 2 tane akvaryumcu var. 2side dışarıdan canlı almam diyor ne yapabilirim şimdi 10 litrelik akvaryumda duruyor çok sağlıklılar çıkarma nedeninide söyledim almak isteyen olursa bedava veriyim yoksa telef olacak hayvanlar. ![](smileys4/smiley18.gif)
![](smileys4/smiley18.gif)
Çözüm Önerisi Olan?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2013 12:39
İlanlar bölümüne konu açabilir ve bedelsiz verebileceğini belirtebilirsin.
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2013 17:28
[QUOTE=Mehmet Ferhat]Merhaba Arkadaşlar;
Benim 70 Litrelik akvaryumum var. İçinde 1e 3d Lepistes 3d plati 2 cüce vatoz 1 vatoz 2 bronz çöpçü var. Ben önceki konularda yavru alamıyorum demiştim lepisteslerden 2-3 tane yavru görsem platiler yiyiordu zyırmakta mümkün değildi ben bu 3 platiyi çıkarcam ama nasıl ANKARA/Elmadağında 2 tane akvaryumcu var. 2side dışarıdan canlı almam diyor ne yapabilirim şimdi 10 litrelik akvaryumda duruyor çok sağlıklılar çıkarma nedeninide söyledim almak isteyen olursa bedava veriyim yoksa telef olacak hayvanlar. ![](smileys4/smiley18.gif)
![](smileys4/smiley18.gif)
Çözüm Önerisi Olan?
[/QUOTE]
Hayvanları niye telef olacak?
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2013 17:40
Ankarada bu konuda sana yardımcı olacak birisi illaki bulunur bir kaç güne mehmet bey merak etmeyin ilanlar kısmına ilan verirsiniz 1 tl yazın gitsin ücretsiz bölüme açamıyorsanız...
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2013 19:26
Bendeki canlı doğuranlar yavruları ile birlikte geziyodu ne yediklerini gördüm nede saldırdıklarını platilerde dahil 1 günlük yavruyu bile yediklerini görmedim
Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2013 20:00
Yavruluk alıp yavruları yenmeyecek kadar büyütüp bir süre sonra hayvanlar yavrulara yem gözüyle bakmayacaktır. Muhtemelen platileri aldığınız petshopta yem için rekabet yüzünden rekabet vardı ve yavruları direk yem olarak görüyorlar. O yüzden bakışlarını değiştirmek için büyük yavrular koyabilirsin.