Çok Oluyoruz
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2008 01:11
Refet bant genişliği mi o son sütunda yazan? Eğer öyle ise bu sitenin hostingini sağlayan firma olmak istemem yani.:)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2008 01:42
Herkes birşeyler söylemiş bende her zaman söylediğimi tekrar ediyorum.
Biz çok güzel bir AİLEYİZ
ALLAH.c.c sayımızı sağlam şekilde arttırsın.
Teşekkürler AKVARYUM.COM.
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2008 10:08
Selamlar,
Geçenlerde bir forma girdim, (bitki) bir yardım edecekler diye kırk dereden su getiriyorlar, kendini anlatmadan yazı yazsan bile cevap vermiyorlar, resimler yansa siliyorlar. Nerede Akvaryum.com.
Bizler yazmaya devam edersek bizi çok takip edenler olacak, kimileri içeriden, kimileri dışarıdan.
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2008 11:49
İlgisini esirgemeyen herkese çok teşekkürler.
[QUOTE=Ocellatus]Refet bant genişliği mi o son sütunda yazan? Eğer öyle ise bu sitenin hostingini sağlayan firma olmak istemem yani.:)[/QUOTE]
Tolga abi site hosting değil, sistem adminliğini yaptığım kendi sunucumuz var, co-location şeklinde barındırıyoruz. Zaten bu rakamlar hostingle olacak iş değil :)
Saygılar,
[QUOTE=Ocellatus]Refet bant genişliği mi o son sütunda yazan? Eğer öyle ise bu sitenin hostingini sağlayan firma olmak istemem yani.:)[/QUOTE]
Tolga abi site hosting değil, sistem adminliğini yaptığım kendi sunucumuz var, co-location şeklinde barındırıyoruz. Zaten bu rakamlar hostingle olacak iş değil :)
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2008 12:05
Karşılıklı saygı ve sevgi ile dolu seviyeli bu forum ortamı başka forumlarda var mı bilmem ama bence yoktur. Bu özellikler korunursa bence sayı daha da artacaktır. Tebrikler.
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2008 12:28
teksin bu alem de akvaryum.com
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2008 14:11
Yakışan bu diyorum.Ne paylaşım siteleri görüyoruz.Bence en iyisi bizimkisi.Böylesine düzenli,böylesine saygılı bir site olması için önceden atılan adımlar etkili diye düşünüyorum.Bu arada,Tanıtım Grubu üyelerinin bir faydası olduysa çok sevinirim.Onur duyarım...